| waXonwaXoff a întrebat:

Daca ajung la un liceu pe care nu il doresc, ma pot transfera la altul? sau daca intr-o la o clasa in acelasi liceu, ma pot transfera la alta? trebuie sa dau vreun test?
funda

5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca aranjezi cum trebuie optiunile in lista, n-ai cum sa ajungi la un liceu pe care nu il doresti.
Daca ai o medie de admitere apropiata de cea de anul trecut de la liceul preferat, pune codul optiunii respective, primul in lista si sunt 90% sanse sa nimeresti unde vrei.

| Adrianetc a răspuns:

Te poti muta unde vrei. insa daca are alt profil sau este mai dificil liceul va trebuii sa dai niste "diferente". teste in plus cum ca tu dovedesti ca meriti sa te duci la liceul sau clasa aceea. mita nu se exclude oricum

| daassh a răspuns:

Da, te poti transfera la un alt liceu si da trebuie sa dai din competentele acelui profil.

| Edwward a răspuns:

Poti sa te muti unde vrei, din al doilea semestru, doar ca la cam toate liceele au pretentia sa ai peste 8, 50 media pe primul semestru, si sa ai 10 la purtare. Iar daca de exemplu vrei de pe un profil pe altul, sau vrei sa te muti pe profil bilingv, trebuie sa dai niste diferente(+ testul bilingv luat la limba moderna x, daca te muti pe profil bilingv) Bilingvul se ia cu nota 6. Sper ca te-am ajutat cat de cat. happy

| Florentina63751 a răspuns:

Din cate stiu eu,poti sa te transferi la alt liceu, sau la alt profil, dupa terminarea primului semestru. Test nu cred ca vei da, cred ca trebuie facuta o cerere, ceva. Bafta!