Simplu ca buna ziua. Fiecare statie are boxele ei si lucreaza separat dar pun in egala masura umarul la treaba. Ca sa intelegi ca nu se leaga nimic. Ca sa lucreze amandoua statiile trebuie doar sa le dai semnal de la sursa la ambele, adica sa ai 2 iesiri de semnal la scula care canta.
Pai doar nu se scad. Eu daca iti trag o palma de 54 de kg la o ureche si inca una de 42 la alta nu le simti pe amandoua? Sau daca era numai una nu era mai confortabil?
stii si cum as putea sa le leg intre ele sa mearca in paralel?
Si cu ce mufe as putea sa fac asta?
Pai ce stiu eu ce sistem ai tu la iesire? Cauti mufe pereche, mame. Daca n-ai decat o iesire poate sunt niste splituri ceva. Vezi la magazine de profil cu piese electro cabluri cu mufe etc. Stiu aia ce trebuie. Eu nu ma mai ocup de scule de prin '85 de pe vremea Maiakurilor.
Vezi ca unele statii pot avea si iesire si tragi de la una la alta.
Simplu ca buna ziua. Fiecare statie are boxele ei si lucreaza separat dar pun in egala masura umarul la treaba. Ca sa intelegi ca nu se leaga nimic. Ca sa lucreze amandoua statiile trebuie doar sa le dai semnal de la sursa la ambele, adica sa ai 2 iesiri de semnal la scula care canta.