Depinde.Daca au fost altii cu medii mai mari ca tine, sigur ca ei vor lua primele locuri.De exemplu, poti sa ai 9, 64 si sa nu fi premianta, sau poti lua primul loc.Conteaza media celorlalti din clasa. Oricum, cat timp ai o medie buna, ce conteaza ce scrie pe diploma?
Depinde de mediile celorlalti colegi de-ai tai. Nu se poate face o aproximare.
Cu 9.64 poti lua chiar si mentiune!
Depinde daca ai avut cea mai mare medie din clasa premiul 1, daca ai avut a 3 premiul 3 sau daca aufost 10 cu medie mai mare ca a ta, nici un premiu
Depinde de restul mediilor. Poti lua premiul 1 sau mult mai putin. Totul se decide in functie de restul mediilor.
Depinde de nivelul fiecarei scoli. Eu anul trecut am avut media 9, 76 si am luat mentiune, iar prietena mea(inv la alta scoala) a luat premiu 2-3 cu 8 si ceva.
Premiul 1, dar depinde si de scoala si de nr de elevi cu premiul 1 si de diferenta dintre ceilalti cu pr 1 si tine
Ai fi putut sa iei si premiul 1 dar daca au existat altii cu medie mai mare atn ei au luat premiul 1...sau ai fi putut sa nu iei nimic.depinde de ce fel de medii au existat
Depinde de media generala a colegilor, daca sunt medii mai mari atunci posibil sa ramai chiar fara premiu.
Pai sincer depinde si de ceilalti de exemplu puteau sa zicem vreo 6 din clasa ta sa fie diferente de dar 0.02 sa zicem de fiecare med generala...deci in princiupiu dupa mine ai fi luat meitnunea 1 dar depinde la alte scoli altii sunt mai slabi si de exemplu puteai sa iei si premiul 1 deci nu-i ceva 100% sigur. sper ca te-am ajutat
anonim_4396 întreabă: