anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am avut media generala 9, 64 ce premiu ar fi trebiut sa iau?

Răspuns Câştigător
| VannEe a răspuns:

Depinde.Daca au fost altii cu medii mai mari ca tine, sigur ca ei vor lua primele locuri.De exemplu, poti sa ai 9, 64 si sa nu fi premianta, sau poti lua primul loc.Conteaza media celorlalti din clasa. Oricum, cat timp ai o medie buna, ce conteaza ce scrie pe diploma?

10 răspunsuri:
| maryana5 a răspuns:

Depinde de mediile celorlalti colegi de-ai tai. Nu se poate face o aproximare.
Cu 9.64 poti lua chiar si mentiune!

| iulikka a răspuns:

Depinde daca ai avut cea mai mare medie din clasa premiul 1, daca ai avut a 3 premiul 3 sau daca aufost 10 cu medie mai mare ca a ta, nici un premiuhappy

| izabelageorgiana a răspuns:

Depinde de restul mediilor. Poti lua premiul 1 sau mult mai putin. Totul se decide in functie de restul mediilor.

| IoanaKincaid a răspuns:

Depinde de nivelul fiecarei scoli. Eu anul trecut am avut media 9, 76 si am luat mentiune, iar prietena mea(inv la alta scoala) a luat premiu 2-3 cu 8 si ceva.

| YoUaReExAcTlYmYbRaNdOfHeRoIn a răspuns:

Premiul 1, dar depinde si de scoala si de nr de elevi cu premiul 1 si de diferenta dintre ceilalti cu pr 1 si tine

| ζøvع a răspuns:

Ai fi putut sa iei si premiul 1 dar daca au existat altii cu medie mai mare atn ei au luat premiul 1...sau ai fi putut sa nu iei nimic.depinde de ce fel de medii au existat

| claudia01 a răspuns:

Depinde de media generala a colegilor, daca sunt medii mai mari atunci posibil sa ramai chiar fara premiu.

| MaGicElEmEnt a răspuns:

Pai sincer depinde si de ceilaltistraight face de exemplu puteau sa zicem vreo 6 din clasa ta sa fie diferente de dar 0.02 sa zicem de fiecare med generala...deci in princiupiu dupa mine ai fi luat meitnunea 1straight face dar depinde la alte scoli altii sunt mai slabi si de exemplu puteai sa iei si premiul 1 deci nu-i ceva 100% sigur. sper ca te-am ajutathappy

| alynutzabibi a răspuns:

Teoretic 1

| spiondoll a răspuns:

Locul 2

Întrebări similare