anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca am internet, televiziune si telefon fix de la UPC. Am si un Wireless de la ei pe care sa intru cu un 'cod' si o 'parola' (gratuit)? Eu am uitat sa-i intreb cand mi-au instalat pe-aici. Vreau sa stiu daca am un Wireless cu un cod ceva, si unde este acel cod. Am inteles de la un prieten ca e scris nu stiu' pe unde. laughing Dau funda si vot si ce mai vreti voi!

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Bineinteles ca e gratuit. Tocmai de aceea ti l-au instalat. Este numai o parola, nu si cod. Parola trebuie scrisa exact asa cum este (cu litere mari) si este pe fundul routeru-lui. Este o eticheta pe care scrie 2.4 GHz si
5.0 GHz. Parola este cea de la 2.4 GHz.

4 răspunsuri:
| BoooBear a răspuns:

Eu am de la Romtelecom.Parola la mine este pe spatele modemului(se numeste WLAN key)

| allex013 a răspuns:

Modemul tau e si router wireless uitate in spate si scrie acolo. FUNDA?

| gabybaroiu a răspuns:

Parola se afla pe spatele modeului si sunt doua key: WEP si
WPA.

| LIN2010 a răspuns:

Este trecuta parola pe spatele modemului(cea cu semnul lacatului inchis )la rubrica de 2, 4 GHz, precum si in manualul de instalare, la sfarsit este o eticgheta cu acelesi data ca si pe spatele modemului.Nu cred ca e gratuit net-ul de la UPC, se plateste pe factura de cablu.Sau poti avea internet start (gratuit) 256 Kbps.respecte