| cinevainpanamea a întrebat:

Daca am spart 2 oglinzi o sa am 14 ani de ghinion?
adica ma rog, cand eram mica gen 5-6 ani am spart 2 oglinzi [una la un an dupa alta] si de atunci parca am numai ghinion... deci o sa am inca 7 ani de ghinion? at wits' end

11 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu.Este o superstitie!

| Dannyjj a răspuns:

Ai avut zile mai proaste si acum te-ai gandit de ce? Si ti-ai adus aiminte ca ai spart 2 oglinzi cand erai mica si asta ar putea explica de ce iti merge asa de rau? Sunt doar superstitii, nu exista asa ceva, o oglinda nu poate sa iti schimbe viitorul, este doar un obiect, oglinda nu iti face de mancare ci tu iti faci de mancare, viitorul tu ti-l faci. Nu mai credeti in superstitii ca veti ajunge sa va blocati psihic la tot ce faceti sa tot va ganditi daca ati facut bine si daca ceva nu, din cauza superstitiilor.

| Petronela a răspuns:

Nu este adevarat, nu vei avea nici un am de ghinion.Astea sunt doar superstitii si nu trebuie sa-ti faci griji ca nu se va intampla nimic.

| Derye a răspuns:

Daaaa! Normal. Mai ales ca ai spart 2 ghinionul se inmulteste de 7 ori. Deci 7x7=49 de ani de ghinion.
Mergi la fantana de scuipa de 3 ori inauntru, sari de 3 ori in spate, apoi scuipa de 7 ori in sus, fa 3 ture de fantana cu un busuioc in chiloti apoi ia'o de la capat. Asa scapi de ghinion.

| Flash a răspuns:

laughing nu! Categric nu! La cate oglinzi am spart ar trebui sa am peste 100 de ani de ghinion si chiar acum 2 luni am castigat un laptop la un concurs. Deci nu are nici o legatura spartul oglinzilor cu ghinionul.

Răspuns utilizator avertizat
| JustMusic a răspuns:

Ghinionul si norocul ti-l faci singur eu a spart la oglinz cred ca mai mult de 7 oglinzi si nu am ghinion nu cred in asta tie ti se pare ca ai ghinion deoarece tie frica sa se intample ceva rau si gandindute ca mi se intampla asta si asta ti se pare ca ai numai ghinion nineni nutii vrea binele ca ai numai usi inchise si pe nimeni care sa i poti spune ceva ce ce simti ti se pare ca esti singur pe lume dar n e asa ghinionul e o prostie nu crede in el totul se datoreaza pesimistului din tinekiss

| ramitzu a răspuns:

Astea sunt doar superstitii! Fiecare are ghinioane in viata si nu e din cauza oglinzii! Asta e doar in mintea ta!

| byutxa a răspuns:

Dk esti superstitsioasa dahappy. dk nu nu :p

| happy_7964 a răspuns:

Superstitiile te afecteaza in masura in care le lasi tu sa te afecteze. Daca tu chiar vrei sa crezi ca ai ghinion pai atunci chiar ti se va parea ca ai 14 ani de ghinion. Incearca sa nu te bazezi pe ghinion/ noroc pentru ca 90% din intamplarile din viata noastra se bazeaza pe consecintele faptelor noastre si doar 10% pe noroc. Lasa la o parte toate prostiutele pe care le auzi si incearca sa te gandesti de 2 ori inainte sa faci ceva.
Succes!happy

| cosminel14 a răspuns:

Ee acum crezi si tu in toate prostiile astea