; P Prioripost este Posta Romana. Posta Roaman expediaza in 3-4 -5 zile, depinde de distanta.
Scuze nu si-a facut efectul cafeaua inca. Nu am vazut ca e in acelasi oras.
Nu e așa cum zici. PrioriPost e un serviciu care oferă PRIORITATE (însuși termenul o spune, vine de la "priori"), chiar dacă ține de Poșta Română, la urma urmei, și costurile sunt altele.
O scrisoare PrioriPost ajunge foarte repede la destinație, chiar poștașul are datoria să i-o înmâneze personal, destinatarului. O astfel de scrisoare, trimisă prin Prioripost, de obicei, nu se pune în cutia de scrisori, cum se pun scrisorile obișnuite.
Și da, azi va ajunge la destinație, nu am exagerat cu nimic când am afirmat asta.
Pune și tu fetele să-ți trimită scrisori Proripost, le spui că vrei să faci o probă. : ))
http://i.imgur.com/9xKgagN.jpg
Looool, nu vrei sa fii tu prima? Ma mananca sotia.Mai,la noi circula prioripostul si ma duc laposta pentru orice. In fine. Postasul e vinovat ca nu isi face terenul. Pac, suna si trebuie sa ma duc sa ridic colet sau scrisoarea de la floresdemayo.
Schimbă poștașul. E leneș.
E singur, ar trebui sa aiba un ajutor.in zile cand se dau pensii, e aglomeratie, uneori scpa si la ora 18. Il cred.Ahh, sa nu uit ca e postarita si e de seama mea, fosti colegi, prieteni etc.
Poștăriță? Înseamnă că știe să se expedieze, singură, spre tine. Tu semnezi doar primirea ei. Vezi tu (pe) unde-i aplici ștampila, parafa, hai' că nu mă îndoiesc. : ))
Mmm,nu ma tenta.Sunt si eu barbat, cu dorinte si pofte, cu pacate. Am o iubita super, doar ea este viata mea.Asa ca...nu ma tenteaza.Sau da?)
Nu păcătui. Azi e și zi de post, și vineri. : ))))
Nu a ajuns pana acum, eh, posta romana
FoCs întreabă:
Stefa0072004 întreabă: