Eu zic sa iti iei atv pentru ca ai deja calculator, lasa laptopul si ia atv.
Funda?
As alege un scuter...Nu imi plac ATV-urile mai ales daca te plimbi cu el prin oras si na depinde ce ATV...
Daca te referi la a avea de ales intre un laptop si un atv, eu ti-as zice sa alegi laptopul, adica depinde si de tine, dar cu un laptop poti realiza foarte multe, cu un atv poti obtine niste senzatii cu adrenalina si multe vanatai...sau mai rau.
Pai daca am un laptop si un atv nu aleg niciunul. pentru ca le am pe amandoua. daca ar fi sa aleg intre unul sau altul eu as alege laptopul. mie cel putin imi e mult mai util decat un atv. atv-uri pot inchiria, imi fac damblaua si gata. laptop nu pot inchiria
Grea alegere...
Cred ca as alege un laptop, ca nu stiu sa merg cu Atv-ul
Mai bine un laptop un atv consuma mult si mai bine asc o melodie faina decat sa fi la spital sectia reanimare
Deci depinde ce atv si ce laptop depinde daca ai atestat/permis pentru atv eu as alege Atv pentru ca te poti distra cu el te poti da si mare eu aas alege Atv. depinde de tine nu de noi funda
Depinde cati ani ai. Daca ai mai mult de 16 poti sa iti iei atv-ul doar cerindui permisunea unui parinte. Dac ai mai putin de 16 ti-as sugera ca treci sa inveti ca o sa te ajute in viata si sa nu iti iei nimic si sa le spui parintilor sa pastreze intrebarea pentru cand o sa fii mare! Funda?