Sa ma strang cu toti cei cunoscuti mie si drag si sa facem mega party de o zii *o paranghelie
As reuni rori prietenii mei si toata familia, si as pleca cu ei undeva unde sa nu vad pe nimeni in afara de ei. Binenteles ca nu as zice la nimceni ca "mor" pentru ca leasi sctrica ziua, si as sctricao si pe a mea, cand i-as vedea ca simt mila pentru mine, si plang.
Pai stiu si eu... mi-as tine tot timpul copilul in brate, i-as spune sotului cat de mult il iubesc, mi-as lua ramas bun de la prieteni... etc
Sa fac dragoste, sa citesc o carte plina de umor. Sa ma duc acasa langa mama si sa stau la o masa cu toti. Apoi sa plec.
@dreamerlainen nu sunt eu Claire Forlani, dar macar sunt bruneta! Si putin mai sarata! Deci, pick me up at 20:00?
Sa stau cu familia si cei dragi mie, sa mancam, sa ne bucuram si sa ne simtim bine.
Sorry, am mai raspuns la asta! cred ca era si cu fundita! Intra la mine si vezi, prin martie, sau aprilie!
Buna, este o intrebare grea avand in vedere ca am sa incerk sa ma pun in aceasta situatie.pai sa vedem .1. as face tot posibilul sa imi cer scuze tuturor despre tot ce am inkalcat.si suparat in viata mea.
2. as incerca sa fiu cat mai bucuroasa si sa nu-mi pierd firea in ultimele minute\ore cat a mai ramas
3. daca in caz ar fi ceva de gen.toata lumea ar muri de ex. la sfarsitul lumii sau un cutremur.as avertiza pe toti ce se va intampla si ne-am pregati mormintele scuze
3.as petrece cat mai mult timp cu prietenii si familia mea
4. mi-as imbratisa pentru ultima data animalele
Si multe alte lucruri pe care sunt sigura ca si tu leai face.sunt sigura ca din tot ce am scris vei gasi una care sa fi de acord cu ea.alt ceva vine de la sine
ByeElly
In adaugare as mai vrea sa iti spun ca mai bine nu te gandesti la acea zi..ca oricum ea va veni si nu ai cu ce sa o opresti
ByeElly
Pai, am face ce ne-am dorit toata viata chiar daca ar fi un lucru dificil. Orice om poate face orice, trebuie sa iti invingi frica. Daca ai vrea sa fi un superstar , si nu ti-ar ajunge o zi ca sa faci tot acest lucru, ai canta o data chiar daca nu va merge asa bine, dar vei stii ca ai incercat.
Intrebare de 10 puncte...am mai intilnit din astea...cred ca unora li s-au epuizat intrebarile sau se plictisesc... daca ai sti, da cred ca n-ai vrea sa stii, mai bine bucura-te de viata pana poti!
Nimic, e prea scurt timpul, as astepta sa se termine ziua, as petrece o zi normala
As spera pana in ultima clipa. M-as ruga lui Dumnezeu pentru o noua sansa, si, nu in ultimul rand, m-as impartasi. Apoi i-as aduna pe toti cei dragi langa mine, si le-as spune cat i-am iubit, si cat de rau imi pare ca nu am stiut sa le-o arat, si pentru toate supararile p care li le-am provocat. Apoi m-as ruga pentru un sfarsit bun(crestinortodox.ro - rugaciuni). Dar trebuie sa speri, pentru ca minuni exista.Trebuie doar sa credem in ele, si ele se vor implini.Doamne ajuta! Succes! Capul sus!
Toata lumea zice ca ar manca, ar da o petrecere...cam ciudat.nu cred ca viata inseamna doar mancare si distractzie...
Eu una as sta singura pentru cateva momente si m-as gandi cu ce am greshit si cui. mi-as cere apoi iertare pentru greshelile facute si pentru faptul ca nu mai pot sta cu ei. le-as cere celor dragi sa isi aminteasca de mine asa cum eram eu mereu...si i-as cere iubitului meu sa nu ma lase o clipa singura pana in momentul in care as muri.
Probabil sa-i iau mamei toti bani din cont si sa fac cea mai tare petrecere cu toti prietenii mei
Buna! Pai eu cred ca as sta astea 24 de ore cu persoana iubita si cu ingerasul meu(copilul meu)...astea sunt mai importante la mine.Si i-as zice lu soacramea si lu socramiu ce cred despre ei(ca acum nu vreau sa le zic ca imi este rusine, dar daca stiu ca mai 24 de ore de trait nu ar mai conta rusinea).
Nemes_Anamaria_1990 întreabă:
ZąÑyKąąą întreabă:
Antonia23K întreabă: