Este posibil, daca este cineva apropiat ca varsta. De exemplu da datele tale atunci cand savarseste o contraventie, spunand ca nu are actul de identitate la el. Numai bine!
Da, se poate. Se numeste furt de identitate. Iar cum a scris cineva mai sus, persoana care stie toate aceste date despre tine, poate sa isi faca abonamente/comenzi/diverse acte pe numele tau. Iar in cazul unei infractiuni, tu vei fii trasa la raspundere.
P.S.: se dovedeste destul de greu faptul ca nu tu esti vinovatul/vinovata, asa ca ai grija sa nu ai diverse "surprize"!
Am fost instiinata ca am castigat un concurs, asta pe facebook.am dat datele astea, dar ceea ce mi se pare aiurea e ca ar fi trebuit sa imi ceara sa le las un mail, nu sa le dau prin chat.acum m-am cam ingrijorata, daca imi face ceva? pe de alta parte, instiintata pe mail nu puteam fi pentru ca nu il stiau si concursul nu e fals pentru ca e dat si pe alte site-uri. Sper sa fie totul bine.
Posibil, insa poti sa te descotorosesti de problema pentru ca asta e o greseala a firmei sau institutiei ce a luat persoana respectiva ca fiind tu.
Salut''Nastia'',da se pot face multe lucruri cu aceste date si toate vor parea ca sunt facute de tine(abonamente,conturi, comenzi=aste sunt cele mai deranjante, daca nu le plateste, si multe altele )dar rau in adevaratul sens, nu prea.Totusi este destul de greu de dovedit cine utilizeaza datele personale.Atentie cui inpartasesti datele tale personale.Cu respecte.
Eu cred ca mai nimic! Oriunde te duci cred ca ai nevoie de un act de identitate(ex:buletinul)! Dar sa ai mai multa grija pe viitor!
Dannnny întreabă: