Daca cineva iti da ignore nu ai cum sa vezi.Cand esti pe lista de ignore a cuiva cand ii vei trimite mesaje el nu va putea vedea! Daca cineva e pe invisible doar pentru cineva sau pentru toti acea/acei persoana/persoane nu va putea vedea statusul.Cand esti pe invizibil si scrii un status intri automat pe available.
Nu ai tu cum sa stii daca ti-a dat sau nu ignore. Poti pune pe cineva de exemplu sa iti spuna cand acea persoana e online, si daca la tine nu e, inseamna ca ti-a dat ignore.
De asemenea, exista programe cu care poti vedea daca cineva e online, offline sau invizibil.
Cel mai simplu de utilizat este acesta:
www.ascuns.ro
bafta;)
Buna,
Cand vei vedea ca numai intra o perioada buna de timp, iar la altii este online o sa iti dai seama ca ti'a dat ignore sau permanently offline.
Daca cineva e pe invisible numai la cineva din lista poate sa le vada tuturor celor care sunt atunci online, statusul.
1.Prima intrebare.
2. A doua.
1. Nu iti apare. dar vei vedea acea persoana pe invizibil!
2. Cea pe care o ai la invizibil nu poate sa-ti vada statusul.!
Hey!
Mie cand mi-a dat cineva igg nu am stiut de cand pana m`a scos de acolo Atunci mi-a aparut.
Si stai sa vad daca ma inteles ce ai mai intrebat... daca persoana la care esti tu pe invizibil poate sa iti vada statusul? Sigur ca nu! Pentru persoana aia esti offline, nu iti vede statusul, stai linistita.
Nu poate sa vada daca esti invizibil da cand pui status cand esti invizibil te aprinde imediat daca pui status, si cand iti da cineva ignor daca ai vorbit cu el in continu steai asa fara sa-ti dea ignor si deodaata si-a dat ignor daca el va fi activ nu se va vedea si nu vei mai putea vorbii cu el daca il puii pe lista si ti-a dat ignor atunci se pune in Adress Book! Merit fundita?
Daca iti da cineva ignore, tie iti apare in lista ca e offline.
statusul se poate verifica pe ceva site. dar nu stiu sa ti-l spun
Daca cineva iti da ignore. nu iti apare nimic.doar ca e mereu offline.si normal ca nu poata sa iti vada status daca pentru el esti offline.
Marie308 întreabă: