Cam da pentru ca este domiciliul persoanei respective si nu ai dreptul sa il deranjezi in nici un fel. Eventual ii ceri scuze si promiti ca nu se va mai intampla...Practic linguseste-l.
Funda?
In loc sa chemi politia,cel mai bine e sa rogi frumos si sa o iei pe vecina la o discutie cu amabilitate si o rogi cu respect sa nu se mai scuture patura si se explica ca scuturatul paturii se face nu numai firimituri,ci mult praf si se lipeste nu numai pe geamul meu,ci si al vecinilor care stau la etajele inferioare,cand ploua, praful se prinde pe geam si se curata foarte greu! daca vecina se intelege si va cere scuze, nu este nici o problema! In locul ei as explica ca eu in locul ei as strange lucrurile ce trebuiesc scuturate, as iesi pe afara si sa scutur la locul unde este permis, mai ales la batutul si scuturatul covoarelor!
Pai cum crezi ca se amuza politia? Cu cazuri de genul aceasta Sa nu se plictiseasca saracii.
Da, poate. E casa lui, si in plus tine putin si de bun simt, nu numai de politie.
Nu are cum. Nu-i deteriozeaza cu nimic bunul lui. E ca si cum te-as mangaia, n-ai de ce sa chemi politie ca nu-mi face nimic.
Poti chema (chiar la 112 ) si patriarhia romana la cata prostie este in tara asta.
Anonima1qt910 întreabă:
stefanst2312 întreabă: