| Doctorfishadi a întrebat:

Daca cineva te eticheteaza pe facebook, acea persoana poate sa il blocheze pe cel etichetat sa vada despre ce este vorba? Multumesc anticipat!

5 răspunsuri:
| CiprianDoarEu a răspuns:

Da, oricine poate bloca pe oricine in orice situatie big grin Si eu mi-am blocat un coleg care m-a etichetat dar si invers. Sper ca te-am ajutat, Funda? big grin

| Doctorfishadi explică (pentru CiprianDoarEu):

Si cum pot face sa dispara acea poza cu mine(asa zice facebook)? Cum pot sa fac sa il blochez sa nu ma mai eticheteze altadata? Te rog help!

| Ioana_Polhac_1995 a răspuns:

Da poate sa il blocheze..si daca il blocheaza nu mai are nici o legatura cu el, funda?

| Doctorfishadi explică (pentru Ioana_Polhac_1995):

Si cum pot sa fac sa dispara acea(poza cu mine)zice facebook? Eu sunt cel etichetat insa nu pot sa vad ce poza a pus dobitocul, vad doar comentariile trimise prin mail de facebook, comentarii venite de la diversi prieteni de la mine de pe facebook(numai rasete am vazut), si asa am presupus ca este nasosla poza.Sunt un personaj destul de cunoscut printre multi, si destul de "monden". Aceste glume proaste imi pot afecta grav reputatia.Cum pot sa fac sa nu ma mai eticheteze iar, il pot bloca?

| Ioana_Polhac_1995 a răspuns (pentru Doctorfishadi):

Pai poza ramane si daca il blochezi doar daca vrea el/ea sa o stearga dar tu ramai etichetat in aceea poza :*