Depinde de unde vin, de transportator, etc.
vin in aceeasi zi si costa transportul numai odata, numai daca au acelasi vanzator
Aaa,si daca sunt 2 obiecte de la acelasi furnizor se aplica doar o singura taxa de transport?
Da, daca le pui deodata un cosul de cumparaturi.
La finalul comenzii iti afiseaza fiecare titlu de plata si suma totala.
Da, plătești doar transportul cutiei unde ți-a pus vânzătorul cele 2 obiecte.
Ce cos de cumpărături visezi tu la OLX?
Daca n-ai sti, pe OLX vind si firme, chiar mai multe produse.
M-am referit la "cosul" comandat la asemenea firme (adica mai multe produse d-intr-un loc).
Ehh, cevaa zici și tu acum.
Vorbeai de cos, de comandă, da suma etc etc. Clar erai pe lângă.
Nu e problema mea daca nu intelegi ce este un "cos de cumparaturi" pe internet.
Îl înțeleg. Doar că el nu exista pe OLX. Oupsi. Zi bre că ai gresit și aia e. Că dai mai nasol daca o faci pe prostul în continuare.
Gresesti.
Prin OLX chiar am cumparat de la o firma mai multe lucruri, "in cos" (adica impreuna, intr-o singura comanda).
Aha.
Și, citez din tine
"La finalul comenzii iti afiseaza fiecare titlu de plata si suma totala."
Ce suma și ce titlu de plata ți-a afișat olx?
Ai gresit, lași balta, te faci de cacao
Boss, tu știi ce e ăla OLX și cum funcționează?
OLX nu-ti afiseaza nici o suma totala.
E doar un site de publicitate.
FIRMA vanzatoare iti face totalul de plata, deseori chiar pe site-ul a carui link a fost publicat pe OLX (sau Facebook etc.).
Mai trebuie sa inveti metode de vanzare online!
Aha, deci ai răspuns omului total pe alaturi. El întreabă de OLx tu ii zici de neagicu srl.
Ce vrăjeală pe capu tau, numa sa nu zici că i-ai răspuns o tâmpenie.
Evident ca stiu.
Este un site de publicitate, unde se pot prezenta produse sau servicii sau chiar si link-uri la alte site-uri proprii ale celor care vor sa vanda ceva.
Asemanator functioneaza si alte site-uri care vor sa fie cunoscute si sa faca vanzare (vezi e-Mag, Piata A-Z, chiar si Facebook sau Amazon).
Daca "sapi" un pic in spatele anunturilor, vei afla despre ce vorbesc.
Inainte am dat un raspuns lui @goguPatent.
E valabil si pentru tine!
Mai invatati si ce se afla in SPATELE lucrurilor, ascuns!
Încurcasi olx cu eMAG și acu omu caută de nebun cosul și suma pe olx hahahahaha
Dacă cumperi și 10 produse de la un singur vânzător și ți le pune într-o singură cutie plătești ca și cum ai plăti doar pentru un produs. Plătești transportul cutiei în care sunt produsele.
Plata transportului se face la coletul trimis de vânzător și poate să fie în el 1 produs sau 10 produse.
Nu se pun in acelasi transport, OLX e un site de anunturi, deci fiecare vanzator e separat, transport separat.