| ș53fan a întrebat:

Dacă de exemplu eu îmi fac un cont...să zicem fals pe Facebook.Și dau cerere unei persoane cu care nu am mai ținut legătura de 7 luni pentru că m-a blocat Această persoană își va da seama după ceva că nu este persoana aceea ci că de fapt sunt eu? Mai pe scurt dacă îi dau cerere mă poate da de gol că sunt eu de fapt (persoana cu care nu mai vb aceasta persoana )Sau o sa considere ca este altcineva? Intelegeti ce vreau sa aflu si sa spun? Pentru ca vreau sa fac asta si imi este frica ca isi va da seama ca sunt eu si nu altcineva(macar din ultima parte sa va dati seama ce vreau sa zic)Multumesc!

3 răspunsuri:
| biwltyad a răspuns:

Daca nu faci publice informatii care sa te dea de gol sau sa faca acea persoana sa banuiasca asta, nu prea are de unde sa stie ca esti tu decat daca ii zice altcineva sau daca se prinde pentru ca se gandeste ca e ceva ce ai face tu.

| alex495 a răspuns:

Daca in cont pui poze si adrese care sa nu dea de banuit ca e fals te va accepta. sfatul meu inainte ar fi sa i dai mesaj, inainte sa i dai cerere, asa suspiciunea ar fi minima, iti va raspunde crezand ca ai nevoie de ceva ( informatie etc)

| ș53fan explică:

La ce imi foloseste aceat lycru de? Ce legatura are metin cu ce am intrebat eu?