| mihaela_8755 a întrebat:

Daca descarc manele pe laptop pot lua virusi, cum imi dau seama, am antivirus activat si as vrea sa stiu, le descarc gratis? Cine stie cum fac si care sunt programele de descarcare? Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Hirako a răspuns:

Daca ascult manele poti lua virusul H.I.V. ( Sida ), Hepatita de tip B, Sifilis, Cancer de col uterin, si cel mai rau : vei ajunge intr-un stadiu avansat de retard a partii superioare a creierului ( adica faci buba la mansarda ) din care nu vei mai putea iesi decat ascultant 12 ore pe zi Rap/Rock.De asemenea, manelele pot sa-ti distruga atat procesorul calculatorului cat si placa video/audio/memoria/hard-ul, pana si priza in care e bagat.Contin niste virusi extrem de daunatori.Eu te sfatuiesc sa renunti la idee.

7 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Manelele nu poarta virusi. Manelele SUNT virusi.

| GoodGuyOviCONTSUSPENDAT a răspuns:

Este un program pe nume realplayer. Il instalezi apoi mergi la youtube iar in dreapta videoului sus o sa iti apara download video. Dai click pe el si se descarca. Ca sa alegi locatia unde sa se descarce tot acolo in dreapta sus a videoului dai pe sageata aia in jos si o sa iti apara ''Choose the download location folder'' si dai click apoi alegi locul unde vrei sa se descarce. Sfat: lasa manelele, ca indobitoceste populatia.

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Daca dupa extensia mp3 are o alta extensie.exe nu il lua. oricum ce draq? ce programe pentru descarcare.doamne da nu le aveti in ale pc deloc

| 13 a răspuns:

Maneaua e virusu. SI pe langa ca ti se strica laptopu, te strici si tu.

| DyaNa1337 a răspuns:

Da, iei virusi daca descarci manele, in special spyware, numai descarca

| Eduardx_1313 a răspuns:

Daca erai baiat as fi zis : huaakokalaru drqw descarci manele de prosti vu tiagni huaaa
Dar esti fata : si zic : itit recomand SA NU descarci manele pe laptop...o zi buna...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal ca da si nu mai scapi de ei :-))