| simoSTAR a întrebat:

Daca duc telefonul la reparat si nu reuseste sa ii faca nimic, desi ma tot amana si imi sp sa il mai las pana saptamana viitoare(il am de vreo 3 saptamani), trebuie sa platesc? eu din cate stiu daca nu l-a reparat nu trebuie sa platesc.

8 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

E la garanţie? Nu a garanţie pe el? Un telefon ar trebui să reziste mai mult de 3 săptămâni. Dacă l-ai dus la un service oarecare e posibil să te pună să plăteşti chiar dacă nu îi fac nimic, să-i plăteşti că s-au uitat. Depinde de service sau de persoana care îl repară.
P. S. Dacă ai fost la garanţie şi te tot amână şi nu ţi-l fac, vezi că ai anumite drepturi. Scrie pe certificatul de garaţie. După o perioadă de timp dacă nu ţi l-au reparat sunt obligaţi să îţi înlocuiască produsul. Iar dacă crezi că nu te bagă în seamă poţi cere să vorbeşti cu şeful sau întrebi unde poţi depunde o reclamaţie şi să vezi ce repede se rezolvă.

| costymaximus a răspuns:

Daca e in garantie du-l la reparat, daca a iesit din garantie cumparati altul, e mai sigur.

| Slowmotioon a răspuns:

Cum sa mentionat, daca e in garantie nu platesti nimic. dar daca l-ai dus la un service ce repara tel Mobile, normal ca o sa platesti,,, si pe linga asta dai bani, si iti mai schimba si piese din telefon cu alte vechi, si pst catva timp te trezesti ca nu iti mai merg telul.eu am patit asa, m-i-am luat un tel de la Vodafone, acum un an cu vreo 6 mil.si ce mi-a trecuut prin cap, sa merg sa il decodez, mi-a zis a il las la ei pina maine cum ar fi, tot bine si frumos, mergea pe orange.si cand ajung acas, vroiam sa sun pe cineva,, si nu mergea difuzorul nici microfonul(Mi-au schimbat miezul(placa)din el cu una defecta). am mers urmatoarea zi sa fac reclamatie.si degeaba au bagat pretext ca eu l-am ars.Si m-am ras de 6 mil telu+decodat 1 mil jumate. Daca e in garantie dul la garantie.

| skydriver a răspuns:

Depinde! daca e la garantie, nu platesti nimic! in schimb daca e la vreun service printr-o scara de bloc, este foarte posibil sa platesti(numai ca s-au uitat in el) iar acasa sa te trezesti cu piese schimbate si cu alt defect(sau tot ala)! Sa ne ti la curent!

| simoSTAR explică:

Am fost dupa telefon si nu a reusit a ii faca nimic.si nu mi-a luat nici un ban( si nu era in garantie). oricum asa stiam si eu, ca daca nu l-a facut nu trebuie sa ia bani. dar na, gestul conteaza big grin

| kAps UNikA a răspuns:

Nu cred ca ar trebui.

| Anemona a răspuns:

Nu cred ca trebuie sa platesti nimic... dar oricum o mica atentie ca s-a chinuit atat da si tu:*...succes

| pisii18 a răspuns:

Daca e in garantie nu platesti nimic daca nu mai o sa platesti ceva chiar daca nu ti-a facut nimic... o sa-ti ceara acolo nujt o mik taxa ca s`a uitat la el si l-a examinat... asa am patit si eu:-s