| deffect a întrebat:

Daca e cald afara poate iesi mirosul din adidasi :d?

10 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Daca in acel moment sunt in masina de spalat, da.

| cretzufinish a răspuns:

Daca e cald nu iese atat timp cat esti incaltat, dar sa vezi dupa...pfff...parfum laughing Daca te referi la aerisit sa stii ca soarele "usuca" transpiratia si chiar o conserva. Daca vrei sa nu mai miroase spala-i (baie nu dus) big grin
Totusi poti sa previi cu un deodorant de picioare, fa bai caldute cu bicarbonat, cu sare de mare sau otet, si pune niste odorizante in adidasi dupa ce te descalti.

| Vizitiul a răspuns:

Daca esti cu ei in picioare, nu, dar o sa ai o surpriza cand te descalti!
Oricum, apa purifica tot!

| Barajag a răspuns:

Faci si tu ca in reclama cu cafeaua Jacobs, imprastii mirosul din adidasi cu mana, asa ii poti invita si pe ceilalti sa adulmece parfumul tau(Denim-perfect barbatesc)laughing

HepHap
| HepHap a răspuns:

Poate omu' vrea sa intrebe daca au "scapari" adidasii, si iese mirosul si cu ei in picioare, ca din conducta de gaz...Nu stiu, dar ca sa fii sigur, tine-ti si tu picioarele pe sub scaune...

| ikram a răspuns:

Pai mirosul se produce tocmai din cauza ca e cald afara si transpira picioarele.
Ca sa scapi de miros, ia si spala adidasii, si daca tot e cald, se usuca mai repede happy

| Roxss a răspuns:

rolling on the floor))
Poate daca te descalti, incaltat fiind nu cred.laughing)))
Oricum, ar fi de preferat sa nu existe mirosul.laughing))))))))
Fiind si cald, nu cred ca face cuiva placere.laughing))))

Răspuns utilizator avertizat
| Rasta Man! a răspuns:

Daca ii pui în mașina de spălat și apoi pe sârma! DA!

| Lorena a răspuns:

laughing
Daca e cald automat transpiri, daca vrei sa iasa mirosul spala-i,, sau foloseste un spray pentru picioarewinking
Bafta!big grin