| BruneTTe a întrebat:

Daca eu am un User Account cu parola, ca sa nu poata intra oricine, e posibil ca cineva sa reauseassca totusi sa intre in contul meu? Multumesc!

5 răspunsuri:
| ComputerGeek a răspuns:

Depinde, daca iti pui parola gen: parola, 12345, sau numele tau, oricine iti poate accesa contul.

O parola buna, sau mai bine spus, sigura, este o parola ce contine caractere mari, mici, numere, poate si semne daca siteul sau orice lucru pe care te inregistrezi ti-o permite.

Poate hackerii experimentati au metode imbatabile de ati descoperi parola, dar daca ai o parola "consistenta" poti sa nu iti faci griji, desi nu strica sa fii precauta in mediul online.

| Elliana534 a răspuns:

Da e posibil cu un keylogged sau sa fi ghicic candva de la scoala cunoscut useru si parola, ca un om destept nu o schimba si face ce vrea in limite. Schimb-o din 2 in 2 saptamani pentru a scapa de griji dar nu cred ca e cazu pe TPU

| Sihastrul a răspuns:

Se poate, conditia e sa intre cu alt sistem de operare aflat pe pc\cd\stick.Normal nu poate avea acces la anumite programe\aplicatii doar daca ai cont de administrator, daca e standard intra oricand.

Adevarat, dar nu cred ca esti la fel de expus ca atunci cand ai ca parola 12345.

Asta in cazul hackerilor poate...Dar nu cred eu ca daca pui pe origine iti va gasi a doua parola la fel de usor ca pe prima...