| grigor3 a întrebat:

Daca fac abdomene timp de 3 luni, 60 pe zi imi voi face patratele? nu zic sa am patratele din alea ca vedetele, dar asa cat sa para ca e lucrat frumos! ce zici in 3 luni va iesi ceva?

9 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

DE CAND se antreneaza un muschi zilnic?

Apuca-te de sah

| MarianM009 a răspuns (pentru Cosmin86):

Complete rage laughing Dar adevarat! Frumos laughing

| Mayhem666 a răspuns:

Depinde. Ca degeaba faci, daca mananci de 5 ori pe zi numai fast food.

| MarianM009 a răspuns (pentru Mayhem666):

Alea 60 o sa-i fie inutile laughing. O sa-i vina foame de la efort si o sa bage. Cine stie, poate "iese" si cu ceva extra in ciuda eforturilor big grin

| CuriousStuff a răspuns:

Depinde cum si cat lucrezi, ce mananci... E posibil. Nu stiu daca tu poti sau nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,eu fac în fiecare zi câte 30 şi acum mă şi minunez de rezultat.Iți spun cinstit că sunt fată şi fac recuperare (kinetoterapie)de 2 luni şi chiar te sfătuiesc să adaugi şi 20 de flotari şi 30 de genoflexiuni să vezi ce bine o să arăți( şi o să te simți, desigur!).

| Laura78 a răspuns:

Da, este posibil. Asta depinde de alimentatia ta si proteine.

| Enertx a răspuns:

600 pe zi, 300 dimineata 300 seara. Trebuie sa ai o alimentatie corecta, sa mananci destule proteine si poate o sa fie putin vizibil daca nu ai grasime pe burta.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Enertx):

Cel mai PROST sfat posibil.

1. abdomenul se lucreaza de maxim 2 ori / saptamana. Doar copiii mici si firavi antreneaza zilnic un muschi

2. 600 de repetari = mult prea multe, mai putine si cu greutate adaugata eventual

3. Ce legatura au abdomenele cu patratelele? Cred ca vrei sa recomanzi crunsh, aplecari la cabluri, ridicari de picioare din atarnat, etc.