Aici depinde de la persoana la persoana si la modul cum te abordeaza partenerul. Adica daca te ia tare o sa fie durere + sange mai mult si daca face invers logic o sa fie putina durere si mai putin sange. Sange nu o sa curga prea mult in orice caz si nici durerea la fel nu o sa fie prea mare =]]
Este posibil sa iti curga un pic de sange nu in exces deoarece ti se rupe himenul care este o bucata de tesut care acopera in intregime sau partial intrarea in vagin.Iar de durut da doare petru ca totusi e o chestie care se rupe acolodar iti va trece durerea de la al doilea, al treilea contact sexual
Ai grja cu cine faci sex! lolll nu cred ca o sa mai fi cu acel baiat peste cativa ani.Asa s-a intamplat cu inca 80% din fetele din Romania.Nu ai idee ce pierzi! acel lucru nu o sa il mai recastigi. Daca o sa ai probleme pe viito vei sti acum raspunsul. Exemplu cumperi un bidon de la o sticla care are capacul desfacut, ce faci? bei sau nu? Dar daca aceea sticla are capacul nedesfacut? Bei sau nu? Iti spun eu un lucru folosit nu mai are valoare la fel ca cel nefolosit.Si un barbat iti poate scoate ochi toata viata cu chestia ce sunt casatorit cu tine sa fac ce vrei tu? sau ce team luat virgina? sau cine esti tu? Tu pe viitor esti doar o partida si doar atat, mai mult nu cred ca o sa insemni decat daca mai treci prin patul mai multor barbati, si acest lucru o sa se intample crede-ma, Intreaba colegele de aici care te sfatuiesc prost daca mai sunt cu persoana respectiva pfff
Daca stie cum sa te ia si nu e vreun taran, nu va fi foarte dureros dar sange va curge
Da ai dreptate trebuie sa ramana fata batrana si sa si-o duca ea in rai.pfff doamne feri draga sa nu te gandesti sa faci si copii ca o data ce iai scos nu ii mai poti baga inapoi.Sa nu te simti bine sau sa ii areti iubitului ca il iubesti ca te lasa pana la urma si mori singura si f... ajungi pe centura...Tu crezi ca toate femeile is lipsite de creier incat sa nu stie cu cine se culca iar daca se despart sa stie ca nu trebuie sa se culce cu un batalion.E femeie e frumoasa isi permite un baiat cu orizonturi largi nu ingust la minte care sa ii reproseze ca nu i-a fost primul
Catalin979 întreabă: