Este imposibil sa uiti sa platesti ceva!
Iar daca vrei sa furi, ai toate sansele sa sune alarma de la usa, si evident cu inregistrarea video din magazin, se chema Politia si te trezesti cu dosar penal, de la un amarat de suc.
Mai bine bei 2 cani de apa, daca-ti arde gatul si nu ai bani sa cumperi sucul.
1 doamne-ajută să te prindă
2 hoția ta va fi detectată de senzorii de la ieșire
Văd că te plictisești!
Ca să ai ocupație mergi tu personal la magazin, uită să plătești și ai să afli!
Așa scăpăm de încă un gușter de pe TPU!
Da, având în vedere că sunt și camere de supraveghere în magazin...
Ți-e poftă de un suc, poți ruga pe cineva să-ți ia, dar nu face prostia de a fura.
Acesta este furt.
' uitarea plății unui produs " este furt.
Camerele din magazine, înregistrează totul. Acum, depinde și de patron dacă vrea sa declare sau, poate sta la panda sa vadă dacă se vor mai comite altele.
Văd ca te cam interesează subiectul. Dacă ai de gând sa îți faci un obicei din asta pentru ca ai impresia ca îți merge, sa știi ca doar ai impresia. Pentru ca întâi te lasa și apoi doar o sa te trezești intr-o zi ca te așteaptă poliția sa te ducă la secție.
Am avut o prietena care a pățit asta și am văzut de câteva ori cum poliția scotea afara pe cineva și casierele vorbeau intre ele "asta-i aia care fura?"
Deci ori te opresti, ori o sa ai noi "prieteni". Doar ți se pare ca nu o da fii prins/a. Și merita? Ca nu cred ca furi ceva valoros. Doza de suc o mai câștigi și gratis la chipsuri.
Senzorii de la intrare detectează doar produsele care au montată o alarmă pe ele.
Totuși, îți recomand să nu furi.