anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca imi fac card pentru alocatii, primesc si alocatia pe card si imi pot baga si parinti bani pe acel card? Daca nu ce fel de card trebuie sa imi fac pentru ca parinti mei sa imi poata baga bani pe el? Si ce trebuia sa am sa imi pot face card? iiih sune `idioata`. asta e nu stiu d` astea laughing! dau fundita! multumesc [:*]

3 răspunsuri:
| vader a răspuns:

Da, iti pot pune si parintii bani pe cardul pe care iti intra alocatia. Daca esti eleva poti merge la ING erau niste carduri pentru elevi/studenti fara comisioane pana la varsta de 26 ani. Iti trebuie buletinul.

| MariusUCV a răspuns:

Da, si alocatia intra pe card si parintii tai pot pune bani acolo, e un card obisnuit. Pt a face un card, in primul rand te duci la banca unde vrei sa ai cardul, sa ai la tine buletinul si o suma mica de bani 10 sau 15 lei, acolo o sa completezi impreuna cu o persoana de acolo un formular si gata. cardul o sa-l primesti in maxim 1 saptamana. dupa ceri extrasul de cont al cardului tot de la banca aia si il duci la secretariatul scolii pentru ca urmatoarele alocatii sa-ti intre pe card.

| RazvanRo22 a răspuns:

Iti poate baga oricine bani pe acel card.