Tu locuiesti singură? Ești majoră? Suni la politia locală, le explici situatia (iti vor solicita datele personale la telefon, si oricum, apelul e inregistrat, ei te pot repera), si le spui și lor ce ne-ai spus nouă. Nu cred că te deconspiră, fiindcă nu-s copii. Nu uita să le spui că revii cu un telefon, dacă indivizii au părăsit locul. Încearcă să-i filmezi, astfel incat sa nu te observe, fiindcă ti-i pui apoi in cap. E bine să ai și o dovadă, in cazul in care nu esti crezută.
Poți, oricum n-au voie să bea în spațiu public și dacă nu-i prinde cu băutura, atunci din faptul că deranjează liniștea publică.
de aflat n-o să se ducă să le zică „a sunat x" dar eu am pățit să vină la mine la ușă să ceară informații suplimentare când i-am chemat pentru un scnadal, și dacă se nimerește să-i vadă venind la tine... Poți încerca să spui că vrei să-ți fie păstrat anonimatul pentru protecție
Când faci plângerea telefonic trebuie să te identifici. Poliția nu te va divulga.
Nu cred că vor avea treabă cu tine, chiar daca treci pe lângă ei. Grăbește pasul! Ei își rezolva conflictele intre ei. Dar, In blocul acela doar tu locuiesti? Toti vecinii ii ignoră pe scandalagii? Doar nu s-or fi baricadat cu totii in apartamente, de frică! Sună la administratorul blocului, ori la șeful de scară, daca nu vrei sa implici politia. La politia din cartier, daca suni, cred că îți va lua o declaratie scrisă, iti va solicita actul de identitate, te va pune să semnezi.
Am observat ca au ramas doar 2-3 masini in parcarea blocului, probabil sunt cam toti plecati... As fi vrut sa sun eu, dar sunt fata, sunt singura acasa si imi e frica sa nu ma complic. Ideea este ca betivii respectivi il injura si pe dezvoltatorul blocului in care locuiesc si ma tem sa nu faca ceva nasol. Sunt speriata.
Tu locuiesti singură? Ești majoră? Suni la politia locală, le explici situatia (iti vor solicita datele personale la telefon, si oricum, apelul e inregistrat, ei te pot repera), si le spui și lor ce ne-ai spus nouă. Nu cred că te deconspiră, fiindcă nu-s copii. Nu uita să le spui că revii cu un telefon, dacă indivizii au părăsit locul. Încearcă să-i filmezi, astfel incat sa nu te observe, fiindcă ti-i pui apoi in cap. E bine să ai și o dovadă, in cazul in care nu esti crezută.
Recomand sa anunti politia. Le spui cine esti, si totodata le spui si ca vrei sa iti pastrezi anonimatul; adica sa nu te cheme cand vor veni.
Si in cazul in care pleaca betivii pana vine politia? Urla de la azi dimineata de la 9 in continuu... m-am tot gandit sa chem politia, dar ma framanta faptul ca poate pleaca ăia intre timp...
Daca petrecaretii pleaca intre timp, anunti din nou politia la 112 (sau la numarul de pe care te-au sunat probabil inapoi) si le spui ca au plecat.
Eu am lucrat ca paznic! Și crede-mă că singura mea ocupație majoră era să anunț poliția dacă există vreun incident! De aceea, este o dovadă de comportament civic să suni la poliție. Pentru asta Statul angajează în mod special astfel de oameni.
Aplici metoda comunista. Dai cu oua sau cartofi daca stai la etaj. Sparge-i!