Daca nu stii ca nu poate face nimic fara sa aiba si cardul, mai bine plateste numerar.
PINul e irelevant fara cardul in sine. Ca sa se foloseasca de acel card la cumparaturi online are nevoie de codul acela lung de pe fata, nume, data de valabilitate si codul CVV de pe spatele cardului.
Daca vrea sa cumpere ceva mai scump nici cu alea nu va putea pentru ca bancile iti cer autentificare dubla, de obicei prin SMS, la cumparaturi peste o anumita suma.
Sigur ca ar putea. Iti cloneaza cardul si pe urma are acces la contul tau. Dar cum cei ce stiu sa faca asta sunt extrem de putini eu nu mi-as face griji in locul tau. Cum spunea cineva aici as avea grija la buzunar pana la alte griji
Fara card degeaba iti stie pinul. Ingrijorator ar fi doar daca a retinut datele scrise pe card ( seria, numele, data expirarii) si pe spatele sau, acel cod. In general se pot folosi doar pentru platile on-line aceste date. Si atunci, majoritatea bancilor iti trimit un sms pe nr din contract pentru a valida tranzactia prin "Pay-u Safe" daca nu ma insel ca asa se numeste. Eu am cont la BCR si nu se întâmplă asta, dar am vazut ca la UniCredit, Transilvania etc au in functiune asa ceva. Sper ca ti am fost de ajutor!