Daca te tii si faci viewuri da in Romania 1000 views =70bani maxim 1 leu
Am si eu pe un videoclip cam 4.000 de vizualizari. cum imi scot banii? )
Prea putin pentru cata munca e.
Si o sa faci destul de tarziu, cand strangi destul de multi abonati si faci multe vizionari la clipuri.
Cu cat mai multe vizionari cu atat mai multi bani. Insa... imi pare rau daca te dezamajesc spunandu-ti ca faci foarte putini bani din YouTube in Romania. Daca te apuci de YouTube, doar pentru bani, eu zic sa o lasi balta
Dupa multe vizualizari, multi abonati si mult efort vei face niste banuti.
Complicat, daca doresti sa faci asta, axeaza-te pe un public din America, UK, india. O crestere rapida pentru aparitia subscriberilor trebuie sa investesti niste banuti frumosi in reclama google ( Youtube ), daca te apuci de asta si crezi ca poti avea succes, nu o sa mai ai timp de altceva, trebuie postate video foarte frecvent. Am facut 12 dolari din asta, nemaipostand video, a scazut la 2.90 usd .
Daca ai card de credit da poti face daca nu doar o sa vezi cifrele cum urca pe un tabel alb:^)
Sper ca te-am ajutat.
Fals! pe 2, 7 ca am luat un cent!
Am sun at la 666, se întampla chestii paranormale
https://www.youtube.com/channel/UCH0ree_pEWLhRWert8xOdZQ
Fals! pe 2, 7 ca am luat un cent!
Am sun at la 666, se întampla chestii paranormale
https://www.youtube.com/channel/UCH0ree_pEWLhRWert8xOdZQ
Faci parteneriate cu companii si te vor tine cam 1 saptamana sa vada cum merge canalul trebuie minim 100 subs
Daca vei deveni popular ca "iRaphahell","maxinfinite","maxsialtele", etc.Atuncia da.Mai ales ca am vazut in livestreamuri am vazut ca poti dona euro.Sau poti sa primesti niste cutii.
Intr-adevar, este multa, multa, multa munca, dar si o investitie pe masura. deja nu mai conteaza continutul si calitatea video-ului pe care il prezinti in industria asta, ci si set-up-ul pentru a deveni popular si a scoate cate ceva...
Salut! Bani din YT in Romania, nu prea ai cum sa faci, poti dar este foarte greu si-n comparatie cu munca nu merita, mai bine faci altceva daca vrei s-o faci pentru bani si nu din pasiune.
Cristiano_Ronaldo_1980 întreabă: