| Num3Ascuns a întrebat:

Daca mi-a fost suspendat permisul pentru 90 de zile, dupa aceste 90 de zile imi dau permisul inapoi pe loc sau inainte trebuie sa dau un test?

Răspuns Câştigător
| AzzzY a răspuns:

Depinde ce ai facut, dar normal pentru 90 de zile trebiue ca sa dai un test, daca iti lua pe 30 de zile til dadea pe loc. dar din pacate trebuie ca sa dai testul. Mult succes. Fundita?winking

4 răspunsuri:
| KATTY_9143 a răspuns:

Si tatal meu a patit la fel si a trebuit sa dea un test inainte de al recupera.Succes

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Pentru a reprimi permisul trebuie sa faci o cerere catre Politia rutiera, la expirarea termenului de suspendare si nu trebuie sa dai niciun test. Sofer fiind ar fi trebuit sa stii asta, este in legislatia rutiera. Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi trebuit sa dai un examen daca doreai sa-ti micsorezi perioada de pedeapsa. Acum e simplu: faci cerere si ai permis again.

| oriflame_9415 a răspuns:

Eu mai demult am avut permisul suspendat 60zile si am dat un test cu 15 intrebari din care trebuia sa faci minim 13 si daca nu il luam imi mai adauga 30zile la cele 60 iar pentru ca l-am luat am facut cerere de reducere 30zile(daca vrei sa faci reducerea de 30zile a pedepsei sunt cateva conditii chiar daca ai luat tesul:sa ai permisul de peste 1an, sa nu mai fi avut o reducere a pedepsei in ultimi 5ani, sa nu ai dosar penal )cam astea au fost din ce imi aduc aminte.eu zic ca trebuie sa dai test sa te duci la politie sa te programezi si acolo primesti toate informatiile.