Am pe unul la mine în grupă căruia îi plac pariurile și stă mult pe telefon să se uite la meciuri și să parieze. Normal că ne mai întreabă și pe noi ce credem. Și zice că pe meciurile astea iar ia 2 milioane etc. Eh cred că tipul are achiziții care nu înseamnă mare lucru în sensul că a dat cam cât a câștigat per total. Mai sunt de la mine care pariază și unii au noroc. Am pariat și eu când eram minor, am reușit să păcălesc pe aia de acolo, aveam 17 ani. După ce am pierdut de 3 ori m-am lăsat.
Da! E o boala! Poti sa devii depedent de pariuri sportive si de pacanele! Iti recomand sa renunti sa mai joci de un asemenea jocuri de noroc!
Da.Pierzi mai mult decât câștigi. Gandeste-te ca pariurile nu mai existau dacă erau cu adevărat câștiguri. Nu îți dă nimeni 5 milioane pentru 5 lei.Scopul lor este de a te face dependent de ele.Este o afacere din care patronul are de câștigat de pe urma fraierilor care joaca la fiecare meci și pierd banii iar după ce câștiga si ei 50 de lei la un pariu parca ar mai merge sa piardă de 5 ori pe atât.
Pariurile sportive sunt ca și jocurile de noroc pana la urma. Te sfătuiesc sa stai potolit, have a nice day!
Sigur o sa devii. Vorbesc dun propune experiența. E foarte greu sa te opresti. Eu am avut o perioada in care băgăm si nu imi ieșea nimic si abia m-am oprit si timp de aproape un an nu am mai băgat si apoi m-am apucat iar am avut cateva câstiguri si eram din ce in ce mai dependent. Si m-am lasat dar mai simt atracție. Dacă stii unde sa te opresti poți sa bagi in continuare bilete. #verdedeparis
Dar eu nu prea ma uit asa la fotbal, de aia intreb credeti ca o sa fiu dependent?
Da.da rdepinde si de tine, dar majoritatea lumii care a incercat nu a scapat usor..deci mai bine nu incerca.Adica de ce iti trebuie pariuri sportive daca nu iti place fotbalul..pana la urma ai numai de pierdut.
catalin542000 întreabă: