Voi inca mai credeti in evul mediu cand ne luptam cu sabile, e nuclear omule, ro nu are cu ce sa rispoteze, ca uni geni considera ca ceasca gresea daca facea bomba, orice tara fara arme nucleara e praf făcut, asa ca fugi intr o pestera adanca si stai acolo, ca va fi exterminat totul
Nu se mobilizeaza nimic, stai linistit, cel mult se ocupa soldatii platiti daca e ceva.
De patriotism ai auzit? Nu ai crescut în țara noastră? Ucrainenii aflați la muncă în străinătate se întorc în țară pentru a lupta împotriva invadatorului rus!
De asta doar 26 la suta dintre romani ar sta sa lupte? Motive? Cum bine au zis la știri ce-a făcut statul romanesc în ultimii 30 de ani? Au plecat 4 milioane de oameni, doar în Siria sa mai văzut așa ceva, și aia sunt chiar distruși de tot. Singurul lucru de care îmi pare rău e restul familiei ca bunici etc.....Sa meargă iohannis și ciolacu sa lupte pentru tara asta nemaipomenita. Pe ucrainieni ii instruiesc de mici, cu patriotism în scoli iar armata e obligatorie deci nu compara România cu alte tari.
Daca nu lupta nimeni, n-o sa mai ai la ce sa te intorci.
Sa te prind atunci cum te lauzi in fata ungurilor ca noi suntem romani
Si a zis bine cine a zis : nu intreba ce a facut tara pentru tine, ci ce ai facut tu pentru ea.
P.s. nu exista Romania. Romania e o bucata de pamant locuita de romani. Romanii sunt cei care fac ca acest pamant sa fie Romania. Daca ar fi pustie, ar mai fi oare Romania?
Lupti pentru romani. Am ajuns unde am ajuns doar ca natiune. Pamantul e tot ala.
Oamenii au facut intotdeauna diferenta. E o alegere personala. Mereu au fost oameni care au fugit si oameni care au luptat. Multumim celor care au luptat. Nu au castigat intotdeauna dar ne au adus pana in prezent. Viitorul nu e scris de dinainte. E scris doar de faptele si atitudinea noastra. Acum ne scriem istoria
Noi, conducatorii nostri si noi insine
Daaa, ce sa-ti zic, a raman eu mutilat sau mort pentru razboiu pus la cale de sua, ca ei castiga din asta, fi serios. Sa apar tara de ce? Ca sa fure politicienii mai departe? Tara ce-mi da mie?
Ukrainienii fug din tara, nu se intorc, fug cu milioanele, nu stii? Ca se zice peste tot, 1, 5 milioane deja au fugit.
Da, asta am auzit ca barbatii fara dubla cetatenie nu au voie sa plece. Dar ar pleca si din aia daca puteau.
Cu cine lupti? Cu unii mai tari ca tine?
Iar faptul ca inarmeaza populatia total aiurea, asta e nebunie, ca se vor omora si intre ei, are necaz unu pe cutare, pac. Si daca e, "rusii domne l-au omorat", "daaaa, corect, rusii domne, e clar, nici nu mai cercetam".
Pot sparge magazine, etc.
Pe langa ca devin o tinta daca au arme si trag si ei.
Milenialii astia, care nu stiu ce e aia bubuiala nucleara
sper din tot sufletul sa nu aflati pe, pielea voastra
ca mie mi se rupe, am o varsta, nu am copii, vin rusii, ii intampin cu "iob tvoiu mati" (ceva cu si despre mama lor... cred ca iti imaginezi ce) dupa aia le servesc grenade, cu, cuiul proaspat scos
ca oricum murim toti, dupa aia, cand dau cu bombe nucleare
EliiDouaPuncteTreiii întreabă:
VMC întreabă: