| mauitlawresgling13 a întrebat:

Daca am terminat anul asta facultatea si am diploma de licenta ca sa ma angajez undeva mai am nevoie de cea de bac? Am pierdut o poza, dar nu-mi da un duplicat? Pai ce face omul nu se poate angaja din cauza unei poze? E penibil.

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

In cazul expus nu ai nevoie de diploma de bacalaureat, este destul cea de licenta.

| mauitlawresgling13 explică (pentru Ioandelasal):

Dar daca as avea nevoie si nu as mai avea poza de la diploma, nu iti dau baietii ceva la mana? mi se pare penibil sa nu te poti angaja undeva din cauza asta si 2 daca pierzi diploma de facultate in original dar ai copie e ok si asa?

| Ioandelasal a răspuns (pentru mauitlawresgling13):

Nu este in regula daca n-ai originalul, de regula se cere si acesta pentru a verifica daca o copie este conforma cu originalul.

| mauitlawresgling13 explică (pentru Ioandelasal):

Pai si pentru o poza lipsa nu te poti angaja nu iti duplicat ceva imediat? la facultate ajul asta am terminat si mi-a dat o diploma dar atat se da diploma la final si a zis ca mai dau ceva peste 1 an habar nu am ce.

| Ioandelasal a răspuns (pentru mauitlawresgling13):

Daca ai diploma nu-ti da duplicat, te duci sa-ti lipeasca poza.
Si de la facultate stiu ca primesti diploma de licenta, dupa sustinerea licentei, cel putin eu asa am primit, este drept ca in 1977, nu vad ce alta diploma ai mai primi peste 1 an.