Dacă mașina e buldozer/tanc/tir, sprot: never-ever dar dacă e un trabant/tico/... poate iți cade vreo unghie, in rest, nimic
Doar daca ti-a rupt rau osul piciorului astfel incat sa prezinte risc de rupere in caz de efort prea mare.
Si eu am un co+i in talpa si de-a bea daca meg pe strada, te-ai prins.
Dacă îţi zdrobeşte metatarsienele e posibil să nu mai poţi alerga dar şi mersul va fi îngreunat.
Ca sa nu mai poti merge si alerga ai nevoie de o lovitura serioasa care chiar sa nu mai puna nimic in aplicare. Mamaia a fost lovita de tren si a avut mana rupta, oasele, tot. I-au bagat tije de metal in mana si i-au luat o bucata de piele de pe picior ca sa o puna pe mana ca sa se refaca stratul de piele si i-au intepat bucata aia de piele ca sa nu se infecteze, cred. Nu te gandi ca i-a luat o si muschi si a curs sange etc. A luat doar stratul subtire de piele. Deci raspunsul e nu. Mi-am pus mai devreme 30 kg pe picior dar erau saci. Teoretic o masina are vreo 300kg pe o roata, practic cred ca e inofensiv. In schimb daca vine cu 160km\h (km pe ora) e alta treaba. Acolo sunt alte legi ale planetei si ale fizicii, forta de miscare + greutate etc.
In legatura cu raspunsul anterior. Lovitura serioasa in sensul de a fi mai violent accidentul
Flaviu_Bradea_1997 întreabă:
Ioanabalea întreabă:
Catalin979 întreabă: