anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca tot a aparut acea functie cu ajutorul careia poti raportat o intrebare sau un raspuns, mi se pare corect ca adminii sa vina si sa explice acei termeni, pentru ca multi utilizatori nu inteleg adevaratul sens si fac abuz. Abuz care duce la stergerea unor raspunsuri sau intrebari corecte si legale. De ce nu vad pe site nicio explicatie? Multi copii nu inteleg termenii.
Dragi admini, pierdeti 2 min. si postati pe blog un mic material prin care sa informati utlizatorii in legatura cu folosirea acelor motive, niste explicatii inteligente(chiar daca va cer prea mult). Ca sa nu mai spun ca o intrebare gen: "Mai ninge in Romania?", a fost respinsa precum ca ar contine caracter irelevant. laughing Geniali! Ma amuzati... dragi admini.

4 răspunsuri:
| mihaa a răspuns:

Si mie mi-a fost stearsa o intrebare, pentru ca a fost f distrata intr-o dimineata si am lansat po intrebare de genul?: va amintitii melodia asta?(si de fapt nu era nici o melodiebig grin)si, majoritatea scraiu care,? unde?, multi au fost curiosii sa vada si la care eu am mai scris, era un banc secccbig grin, facusem si eu o gluma si la 20 minute, intrebarea mi-a, fost stearsa asta ee, si mai vreau sa zic ca in timisoara nu ninge, e mai frigg dimineata dar peste zii se incalzeste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Marius, cei care nu stiu cum se procedeaza pot intreba adminii sau sa citeasca la intrebari frecvente(daca nu cumva le depaseste rationamentul).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Lora -Nu mi se pare corect faptul ca orice utilizator poate raporta o intrebare sau un raspuns, daca tot exista experti, atunci ei ar fi in masura sa faca acest lucru.
@c2rmen -Nu asta era ideea! Toti inteleg, doar ca abuzeaza si trebuie stabilite niste limite, deoarece un site civilizat se realizeaza prin constrangerea utilizatorilor, iar aici am observat ca au parte de foarte multa libertate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poi si crezi ca userii care stiu ca n-au gresit cu nimic se vor revolta din simplu fapt ca le-a fost stearsa o intrebare(sau raspuns)? Trebuie sa le fie indiferent si sa dea dovada de superioritatea.