@Arcadia orice anonim este expert astazi. Ii si vezi la televizor. Unii chiar devin presedinte, prim-ministru aici
Bună.
Toate semnăturile favorabile propunerii tale trebuie expediate Ralucăi pentru a se lua o hotărâre.
Pa, pa.
Sincer eu as vrea sa se poata posta intrebari doar daca esti membru adica fara anonim ar fi cel mai bine, eu asa cred
Problema e ca este o avalansa de asemenea postari si actiunea n-o sa aiba sorti de izbinda, daca nu se implica adminii. Cu alte cuvinte, sa nu mai permita postarea sub anonimat. Sa se poata doar citi postarile celorlati, dar raspunsurile si intrebarile sa fie posibile ca si in cazul votarii, doar daca persoana respectiva are cont. Cit despre agramatisme, mai bine-i lasam asa, pentru ca adminii au facut robotelul timpit, care mai rau incurca decit sa descurce.
Total de acord, trebuie propusa mai departe ideea.Cu toate ca, sunt sigur ca vor exista voci care vor invoca ca prin asta nu mai e democratie.
E buna ideea! Insa multi raspund pentru a acumula puncte, pentru a se baga in seama. Apoi, sa nu uitam ca intrebarile respective sunt moderate si trec de acest pas. Astfel incat imi dau seama ca si cei care fac moderarea au cateva lipsuri acute.
Ai perfecta dreptate, dar este vina moderatorilor, ar fi mai bine sa poti pune o intrebare dora daca esti inregistrat pe TPU.
Asta faceam inainte fiindca nu intelegeam un lucru. O intrebare anonima, ii trebuia in jur de vreo 3 zile ca sa apara pe site. Astfel, persoana care intrebase, care banuiesc ca era trecatoare pe site, nu cred ca se mai uita peste 3-4 zile sa vada ce raspunsuri a primit, nici nu cred ca avea cum sa-si gaseasca proprie intrebare. Acum insa, vad ca dupa ce le raspunzi anonimilor, revin si ei cu reply, intrebari pentru o anumite persoane, sunt cu ochii-n 4. Si, oricat le-am evita, n-o sa reusim. Tot o sa se raspunda, nu avem cum intocmi un armistitiu cu totii.
Tot la admini sta cartea castigatoarea si la ce vad eu, ii cam doare undeva. Si mai urmeaza si sarbatorile, probabil o sa neglijeze si mai mult pe site-ul. Apa trece, pietrele raman. ( userii pleaca, adminii raman )
Intrebari si raspunsuri aiurite sunt si din partea celor care sunt logati.Nu cred ca are importanta daca este sau nu anonim ci daca acea intrebare necesita cu adevarat un raspuns sau daca raspunsul este folositor. Am inteles eu gresit? Acest site nu este pentru a ajuta? Daca da, atunci de ce sa nu fie ajutata si o persoana care poate din diverse motive nu vrea sa fie logata?
Aceasta revolta impotriva postarilor aiurite nu ar trebui sa fie atribuita doar celor anonimi deoarece cei care sunteti vechi si ati facut gasti aici nu stapaniti acest site. Este un site pentru ajutor nu ca sa se arate cat de seducator sau cat de ironic poate fi un anumit user.
Am facut si eu un mesaj pe aceasta tema catre Raluca si mi-a raspuns ca se discuta aceasta situatie cu anonimii impreuna cu colegii sai si vor lua o hotarare.
Care este diferenta intre un"anonim"si un user cu un nume necunoscut? Haide sa fim seriosi, nu te obliga nimeni sa raspunzi si apropo sint useri care pun intrebari in "anonimat"-Stiai acest lucru? Lasa-i si pe ei sa traiasca.
@BeT, tu fugi la dictionar si vezi familia lexicala a lui "anonim". Apoi, chiar si nickname-ul - in spatele caruia se aduna intrebarile si raspunsurile mele- iti ofera tie si altora o oglinda a ceea ce sunt eu. Daca eu, Arcadia, postez ca anonim o intrebare de genul asta ( trimisa acum 5 minute (0 răspunsuri) Anonim intreba:
Mesaj catre roby67:daca tot nu ai stiut retetele de prajituri cerute de ce ai mai dat raspuns? Numai ca sa te afli in treaba? Mai bine te culcai si[sau]iti vedeai mai departe de somn si sa-ti fie rusine ca? (mai mult) ) e foarte clar ca eu am o problema de asumare a ceea ce cred si tin sa ma ascund, n-am curajul de a-mi asuma responsabilitatea. E atat de greu de inteles?
Anonim, iarta-ma, dar iti voi raporta raspunsul, cred ca n-ai inteles ca nu suport persoanele lipsite de verticalitate. Vorbesti de gasti, de ironii? De unde stii?
Eu refuz sa-mi mai stric ziua, chiar si cu unii dintre membrii "consacrati". De cand am revenit pe site, observ ca toate-s vechi si noua-s toate. Cat despre anonimi, consider ca ar trebui eliminati. Chiar si sub o masca, asa cum am eu in avatar, exista un caracter (bun sau rau), pe care ceilalti il pot evalua asa cum cred ei de cuviinta. Observ la unele dintre raspunsurile de mai sus ca, cei cu buze mari si limbuta setata pe lins, nu inceteaza sa ne uimeasca cu diareea lor verbala. In concluzie, mie mi-ar place ca cei ce fac postari pe site, sa aiba cont facut pe TPU. Iar cei care au deja, dar o ard aiurea-n balci, sa mai puna mana pe o carte sau, sa urmeze cursuri pentru imbunatatirea vederii periferice, fiindca tara asta nu mai produce de mult ochelari pentru cai.
Ideea este bună dar greu de pus în practică, suntem foarte mulţi şi nu toţi vor afla de această hotărâre, în plus, la vederea unor astfel de întrebări, se observă câteva tendinţe-unii le ignoră, unii le raportează fără a răspunde, alţii simt nevoia să dea răspunsuri "isteţe" ca să vadă lumea ce amuzanţi sunt ei şi să mai colecteze ceva puncte.Ar trebui să devină obligatorie logarea, e o întreagă babilonie pe la întrebările mai vechi, vezi câte 30-40 de răspunsuri răutăcioase, stupide, obscene, date aşa, fără noimă, numai fiindcă se poate...ca-ntr-un WC public...
Sunt unii anonimi care poate chiar au nevoie de ajutor... şi când zic asta nu mă refer la anonimul acela cu prăjiturile car mă omoară . Sunt mai mult ca sigură că şi unii care au cont posteaza întrebări anonim pentru că este ceva jenant sau pentru că a fost suspendat şi vrea să ne scoată nouă fire albe.@Geopapy gândeşte'te dacă şi'ar face toată lumea contruri care dupa aia nu ar mai fi folosite nu ar avea niciun rost. Şi aşa sunt o grămadă care nu îşi mai folosesc contrul. Şi cu moderarea. mi se pare că am citit pe blog că s'au cam schimbat treburile. Întrebările le putem şterge şi noi dacă o raportam însă trebuie să avem un anumit nr. de răspunsuri sau puncte...nu mai ştiu exact. Şi este nevoie de un singur moderator să raporteze întrebarea şi este ştearsă. Sincer am dat şi peste anonimi care aveau nevoie de ajutor. Şi de ce să nu recunosc, când am găsit prima dată site'ul am postat şi eu o întrebare anonim iar apoi am stat, mi s-a parut interesantă ideea site'ul'ui şi mi-am făcut cont. Dar atunci şi eu eram o anonimă. Oricum site'ul ăsta ar avea nevoie de puţin mai multă atenţie şi măcar o curăţenie aşa de sărbători.
Sa zicem ca, uneori, anonimii posteaza intrebari astfel, pentru ca se jeneaza. Ok. Hai sa le acordam creditul asta. Dar, sa fie impiedicati sa raspunda.
De foarte multe ori, sub anonimat, apar raspunsuri total alaturea cu drumul, jignitoare, obscene.
Deci, sunt total de acord cu ideea de a nu putea RASPUNDE sub anonimat, dar, de a putea intreba.
Daca persoana respectiva nu a absolvit minimum clasele primare nu ar trebui sa-i raspundem? Dar poate persoana aceea chiar are nevoie de ajutor, indrumare, sfaturi...
Si chiar daca sunt postate anonim, care este problema?
Adica, daca nu ne place modul in care o persoana posteaza o intrebare, nu trebuie sa-i raspundem ?
anonim_4396 întreabă:
Catalin979 întreabă: