Bună.
Da, dar ai grijă să nu le culeagă înaintea ta cei care trec pe acolo.
Pa, pa.
EVIDENT cei care l-au plantat nu au vrut ca toata lumea sa le culeaga.Asta daca nu au pus un semn:,, dau mere de pomana''. Daca ti-e pofta culege si tu unul, nu un kilogram!
Nu e prea frumos. Eu avea vecini care faceau mare galagie daca prindea copii mancand din pomul lor. Depinde de oameni, dar in principiul nu e civilizat sa te agati de copacii de pe strada si sa rupi fructe din ei.
Franaaa, nu sunt hot de fructe. Eram curios de relatia asta privat-public, daca tot ii bate omului visinul in trotuar si nu culege bunatatile din el, ma intrebam daca pot sa culeg si eu cateva cand vin noaptea de la tenis fara sa fiu considerat hot. Asta ma intereseaza, esti hot daca iei niste fructe dintr-un pom care sunt pe domeniu public dar totusi pomul este plantat pe o proprietate privata.
În mod normal nu poți, fie public sau privat că așa aș tăia și eu copacii de lângă trotuar pentru. lemn de foc.
Contează unde are rădăcina, ori e public ori e prorietate privată, nu amândouă.
Trotuarul public îți dă dreptul ție și altora să treceți pe acel culoar nu că poți revendica anumite lucruri ce le întălnești prin prejur.
Orice bun public nu se ia acasă sau se distruge.
Acele ramuri aparțin de proprietari.
anonim_4396 întreabă:
adina5adina întreabă: