Aici ai cele mai noi jocuri pentru telefonul tau http://gallery.mobile9.com/c/lg-kp500+cookie-softwares_1972/1/ vezi ca sunt mai multe pagini! Pentru download >clik pe poza jocului >clik download (e o fereastra verde in dreapta) si descarci jocul in pc si apoi cu cablul de date il descarci in telefon(nu-ti trebuie internet pe telefon daca ai cablu de date). Daca mai ai nelamuriri scrie! Succes!
Sti cum trebuia sa incepi cererea? am un telefon marca ...si vreau jocuri pentru el! Fara marca telefonului nu-ti poate da nimeni jocuri. Ele difera de la telefon la telefon si risti sa blochezi telefonul daca descarci alte jocuri! Poate m-ai inteles! Ce marca este?
As dori sa te intreb eu ceva, neluL. Costa ceva sa luam aceste jocuri ca stiu cum ar fi ca pe market sunt niste cerinte de exemplu: "locatia dvs.", "Stocare SD" sau unele jocuri erau pe bani. Sa inteleg ca acestea de pe link-ul pe care l-ai trimis nu costa nimic?
Http://www.zedge.com/ poti sa selectezi tipul de telefon pe care il ai si iti va arata ce jocuri sunt compatibile cu el.
Zedge.net e un site bun dai sus in coltul din dreap[ta ta scrie no phone select dai acolo alegeti telefonul dai select phone si dai pe download dupa aia sai pe games si acolo poti downloada mai multe si imagini si sa-ti faci themes si multe special pentru telu tau sau pentru telu ala care la-i ales.
Este Lg Cookie model KP500 dar de pe calculator sa transfer pe telefon ca momentan n-am netu pe telefon
De aici gasesti pentru orice telefon www.mobile9.ro scrii si rezolutia acolo unde scrie keyboard si tot acolo si jocu.
AmOÎntrebare întreabă: