Asa dragule, asa imi place un raspuns. Cu amanunte. Incearca sa schimbi pe router tipul de securizare. Nu e din windows. Incearca sa pui parola pe router...sau nu incerca nimic momentan. Spune-mi intai ce tip de securizare ai. Posibil sa nu se pupe cu aia de la laptop. Adica sa nu stie laptop-ul sa o interpreteze.Si dupa aceea mai vedem.
Deci...fac click in dreapta jos la internet acces(unde is linile alea), imi apare casuta unde imi aparata ca vede ruterul si ma pune sa aleg dintre Romtelecom WPA si WEP, apas conecteza. apoi imi apare ori limited acces, ori parola gresita(desi e corecta). acum stau si ma gandesc poate aia de la domo nu au instalat bine windows-ul.cand m-am dus sa il cumpar era un program instalat cu reclama lor si aia nu stiau sa il scoata asa ca au reinstalat windows-ul.ce mi s-a parut ciudat a fost faptul ca durase maxim o ora reinstalarea.ar fi putut sa nu instaleze corect si sa imi afecteze conectarea la net? sau e de la router si ar trebui sa ii chem?
La ce te referi cand intrebi ce tip de securizare am? daca te referi la antivirus la laptop iti spun ca nu am antivirus.cum nu am net...nu pot sa,, imprumut''un antivirus.iar daca te referi la router nu stiu unde sa ma uit sa vad tipul de securitatetu mi-ai spus sa fiu explicitfii si tu explicit. dragule
Dragule am rezolvat problema cu netul.nu asa cum as fi vrut dar na.netul merge pe laptopul nou numai cu un cablu dat de la romtelecom, nu inteleg de ce laptopul vechi merge fara cablu iar cel nou merge doar cu cablu, daca ai sti sa imi raspunzi ti-as fi recunoscator. oricum iti dau funda pentru timpul acordat, daca stii sa imi raspunzi la ce te-am intrebat iti multumesc daca nu stii e ok tot iti multumesc... dragule
Asa dragule, asa imi place un raspuns. Cu amanunte. Incearca sa schimbi pe router tipul de securizare. Nu e din windows. Incearca sa pui parola pe router...sau nu incerca nimic momentan. Spune-mi intai ce tip de securizare ai. Posibil sa nu se pupe cu aia de la laptop. Adica sa nu stie laptop-ul sa o interpreteze.Si dupa aceea mai vedem.
Uite aici ai raspunsul
http://www.programecalculator.ro/......onexiunii/
Antonia23K întreabă:
roby223 întreabă: