Cred ca aceste pers EXPERTI au o perioada veche p acest site si au acumulat foate multe puncte sau lucreaza la acest site si de aiatopul nu cred ca este meritat unul dintre experti vb foarte uratIar la cel mai de folos amuzant si inteligent asta decid utilizatorii si eu fac parte din cel mau amuzant utilizator dar asta nu pentru ca am vr eu doar pentru ca utilizatorii asa mau votat
Expertii nu lucreaza pentru TPU.ro.Expertii sunt dedicati acestui site si au dovedit, in timp, ca au anumite capacitati intelectuale, experienta de viata, cunostinte dobandite prin studiu si dau sfaturi si raspunsuri demne de lauda.Este adevarat ca suntem si mai vechi pe site(dar nu cred ca asta a fost in criteriu in alegerea noastra pe post de experti)Topul este meritat deoarece raspunsurile tuturor sunt votate de ceilalti utilizatori. Daca oamenii hotarasc ca raspunsurile acelui expert sunt bune si inteligente le voteaza ca atare iar pozitia expertului se modifica atingand varful clasamentului. Sper ca te-am lamurit!:*
Craciunitzo tu chiar esti amuzanta m-ai cucerit cu raspunsu` ala al tau ca vorbesti murdar in pat si etc. ai dat si exemple
Marie308 întreabă: