anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De 1 Martie avem un bal mascat la scoala si nu stiu cum sa ma costumez as vrea un costum cu masca facut de mine ma gandeam la o albina dar nu stiu de unde sa fac rost de aripi in fine nu conteaza asta, ceea ce conteaza este daca puteti sa mai imi dati alte sugestii de costume va rog. Dau funda+vot.

Răspuns Câştigător
| Ramo80 a răspuns:

Iti poti confectiona un costum sa reprezinti primavara. Asa ca o zana dar cu mult verde, cu o coronita din ghiocei, un cosulet cu flori. Ar fi frumos! Daca vrei totusi un costum de albinuta, confectioneaza aripile din sarma(trebuie sa gasesti pe undeva, nu trebuie sa faci aripile f mari) si le acoperi cu o bucata dintr-o perdea mai veche care o poti colora! Eu zic ca nu e greu! Orice ai alege, iti doresc petrecere frumoasa! Pupic!

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| alabalaportocala2011 a răspuns:

Te costumezi în morcov, că se face mai ușor costumul.

| rozbombon a răspuns:

Poi poti sa iti faci un costum de ghiocel; x este usor de facut si arata superb, sau poti sa te faci o zana si asta ar fi minunat, acum depinde de tine.Mult succes.
fundita>?

| Bia009 a răspuns:

Pai,daca ti-ar placea, in zana sau in fluture, in buburuza sau in orice insecta.Sau poate ca vrei si in personaje de poveste,cum ar fi Cenusareasa(Cinderella), Bell(Beauty and the beast), Alba-ca-Zapada(Snow White) etc. Depinde ce iti place tie. happy