Spooki
Vezi daca ai vreun site deschis si are melodie pe fundal, sau un joc, programel.
Mie mi se intampla cand stateam prea mult intr-un joc sa se auda un sunet ciudat (fasait dar era intrerupt si apoi aparea din nou), eu inchideam jocul si il redeschideam si nu se mai auzea.
Eu patesc ceva semenator, noaptea daca nu inchid subwoofer-u se aude un post de radio intr-o limba ciudata (rusa, bulgara) habar n-am ce poate fi.
Ai putea sa te uiti in task manager la processes sa vezi ce este deschis si inchizi de acolo, dar ai grija sa nu inchizi altceva, ca e nasol.
Raspuns anonim:
"Si eu patesc ceva asemanator, chiar daca calculatorul este inchis in boxe se aud sunete ciudate cum ar fi discutii intr-o limba pe care nu o inteleg sau muzica de opera... Poate sa imi spuna cineva ce este, mai concret...ma cam sperie"
Si eu am aceeasi problema... Aceleasi sunete. Ce naiba o fi?
Lol nu aveti nici virusi si nici programele deschise, din moment ce calcualtorul e oprit nu aveti treaba cu programe sau cu virusi...boxele ruleaza si ele pe anumite frecvente iar firele tin locul unor antene.Cu o boxa si un fir puteti prinde posturi de radio dar din moment ce nu aveti un stabilizator de frecventze le veti auzi mereu pe fundal si foarte incet...inainte sa ma mut langa blocul meu era o statie de taximetristi.eu pri frencventza boxelor mele le puteam auzi ep fundal ceea ce vorbeau ei prin statie
Borsec1012 întreabă:
Dannnny întreabă: