Ce s-a schimbat între momentul când mergea și cel când a apărut prima oară eroarea?
===
PS: nu încerca să cauți „drivere de BIOS", că nu există așa ceva. Poate doar un update de BIOS, pe pagina producătorului plăcii de bază.
Daca inainte mergea varianta asta... (si mai ales cea cu HDD si SSD), atunci nu stiu ce sa zic in acest caz, incearca sa reinstalezi Windowsul. Sau inainte incearca sa reactualizezi driverele pentru Bios.
Faza cu reinstalatul la windows nu cred ca ar fi o prima varianta....practic de o luna de zile m-am intins cu eroarea asta, cei drept inainte nu facea asa des...dar ideea e ca daca avea legatura cu windowsul probabil nu mai mergea deloc.
Pai nu zic in sensul sa aiba legatura cu windowsul, dar atunci cand il instalezi poate isi initializeaza iar anumite taskuri si servicii (daca este din soft) si poate se rezolva.
Inteleg ce vrei sa zici, dar practic e un windows instalat de 3 4 luni sa zic....nu e "batran" si plus de asta am postat mai mult sa vad daca sa mai confruntat cineva cu asa ceva si daca ii stie rezolvarea pentru ca nu am nici o certitudine ca daca reinstalez windowsul nu o sa se repete problema, nu?