| LoveMusic a întrebat:

De ce apare raspunsul meu la intrebari "Raspuns Anonim" din moment ce am un cont? ~x( thinking

11 răspunsuri:
| mariaw a răspuns:

Stai linistita nu esti singura. Ori e o dereglare temporala, ori o masura de securitate. Sper ca vom afla.curand.

| Malvina24 a răspuns:

Asa mi se intampla si mie! adreseaza-i Ralucai o intrebare(ea te poate lamuri) eu asa am facut dar inca nu mi-a raspuns(se intelege la cat de multe are saracuta pe cap insa e amabila de fiecare data si iti explica orice vrei s-o intrebi)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine e raluca?

| DiannaDi a răspuns:

Pentru ca ai uitat sa te loghezi
happy
succes:*

| MisterKat a răspuns:

Si mie mi se intampla. Probabil e o problema a site-ului.
pentru clauditzaeoducle: Raluca este o tipa ce are functia de admin(administrator) pe acest website. Are un cont de genul: Raluca@TPU, cauta pe site...happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza prostului sistem de logare. De fiecare data trebuie sa te loghezi. Am patit si eu. M-am logat, am intrat apoi pe alta pagina, am revenit si ...anonim! iar logare, iar nervi, timp pierdut. Este un sistem cel putin idiot. Nicaieri pe netul asta nu trebuie sa te loghezi de 15 ori pe zi. Vrei sa ramii logat, stai asa o viata...

| Livianananana a răspuns:

Poate nu ai intrat in cont cand ai dat rasp. si daca nu sigura va aparea te asigur! asteapta doar!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur erai logata?

| ruxy_3175 a răspuns:

Probabil nu erai logata thinking

| LoveMusic explică:

Ingerasha, nu, nu am uitat să mă loghez!

Clauditzaeodulce, Raluca este adminul site-ului.Este de treabă!