| alexutzu00791 a întrebat:

De ce ar trebui sa credem in horoscop?

Răspuns Câştigător
| JesterRO a răspuns:

Eu cred in ceea ce se adevereste si in ceea ce vad, simt.
Dumnezeu nu mi-a aparut in fata...as fi vrut sa existe "BINE"...cine nu? Astrologia e complexa...si nu sunt in masura sa dau cu parerea de ceva ce nu stiu.

19 răspunsuri:
| ☼loli☼ a răspuns:

Pentru ca si astrele au o influenta asupra noasta... eu insa nu cred chiar asa de mult in horoscophee hee

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Cine ti-a spus tie ca trebuie sa crezi?
Fiecare are de ales: crede sau nu crede. Nu-ti impune nimeni sa crezi sau nu.

| Ana_6509 a răspuns:

Eu cred in Dumnezeu.Nu scrie niciunde ca trebuie sa crezi in horoscop.

| M.madallina a răspuns:

Daca nu vrei, nu esti obligat sa crezi in horoscop

| alexutzu00791 explică:

Deci eu am pus o intrebare generala. Nu rezulta din intrebarea asta ca eu cred sau nu in horoscopbig grin. Doar ma intrebam asa, pentru ca este asa de mediatizat

| hândel a răspuns:

Ptr. ca oamenilor nu le place sa fie luati pe nepregatite, asa ca se multumesc cu orice informatie, fie ia minciuna, ca sa-si stapaneasca aceasta paraxenie in ceea ce-i priveste viitorul. Nici mie nu-mi place sa fiu luat prin surprindere, dar sa ma las inselat imi displace mai mult.

| Gabystelistu95 a răspuns:

Eu unul nu cred in horoscop.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu trebuie sa crezi.fiindca te influenteaza in scopul scris in ele, ori tu ai o gandire care bu poate fi manipulata. asa ca ai grija sa nu fie.nu crede. orice gand, daca il crezi... e o dorinta.asa ca gandesti rau vei avea parte de rau.esti optimist? vei avea pe[arte de efecte optimiste in viata ta.horoscopul este de la cel rau.si spune numai de bine. daca ai crezut esti vandut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

HOROSCOPUL este o CONFABULAŢIE pentru personalităţi CREDULE şi HIPER-EZOTERICE - viaţa este un puzzle - piesele NU sunt prestabilite, ne sunt doar puse la dispoziţie din toate categoriile (sunt colorate în alb şi negru, dar câteodată şi-n gri) - alegi doar ce doreşti şi le poziţionezi cum doreşti - erorile de poziţionare şi viciile de refracţie îi aparţin individului/ei care-şi poziţionează piesele vieţii în conformitate cu propriile doleanţe şi cu perspective... aşa că horoscopul este 100% REDUNDANT!

DUMNEZEU este Cel în care ar trebui să CREDEM, nu în toate RAHATURILE şi elucubraţiile endogeno-induse sau exogeno-induse...

Singurul răspuns inteligent dat în cadrul acestui topic este cel al Annei, felicitări Anna - nu eşti deloc ciudată, eşti doar specială, aşa cum bine evidenţiază şi mesajul inscripţionat pe avatarul tău.

Numai Binewinking

mira
| mira a răspuns:

Nu ar trebui sa credem. Urmareste horoscopul unui om care tocmai a avut un mare necaz si vezi ce succese i-a prezis horoscopul. Urmareste horoscopul zilelor de la sfarsitul saptamanii si vei vedea ca apar des petreceri, plimbari, musafiri.Desigur ca la multi acest lucru se implineste, dar exista la fel de multi care n-au parte de asa ceva.Si apoi, ce prezicere este aceea in care ti se recomanda sa te imbraci mai gros, sa fii mai atent, sa nu exagerezi cu efortul, sa fii mai maleabil etc?

| andytza a răspuns:

Nu e lege scrisa.In afara de asta ar fi exceptional sa li se intample tuturor din aceeasi zodie, acelasi lucru! Sunt doar niste zvonuri scrise de unii care nu au subiecte de discutie.Eu nu cred in astre si flori cu maner.happy

| Gregory a răspuns:

Salut! Parerea mea este similara cu cea a lui Mr. Nick si a Annei. Au dat cele mai bune rapunsuri. Merita fundita tongue

Stefan
| Stefan a răspuns:

Eu cred intr-o anumita masura in horoscop, pentru ca acesta reprezinta grafica pozitia stelelor cu care astrologii prezic soarta cuiva, in raport cu data nasterii sale.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

E vreo lege care ma obliga?
Sa fim seriosi! In horoscop nu sunt decat niste fraze universal valabile, sau destul de sibilinice pentru a fi interpretate dupa cum ii place caprioarei.
Chiar crezi ca ar fi cineva atat de idiot incat, daca horoscopul ii zice ca nimic nu-l atinge sau doboara, nu s-ar mai uita in stanga si-n dreapta cand ar trece strada?

| Jonsdottir a răspuns:

Cine zice ca trebuie?

| soseta ucigasa a răspuns:

Nu ar trebui...

| robby_3011 a răspuns:

Mie multe chesti nu mi sau potrivit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna...sincer mie mi se potriveste un singur horoscop...si chiar se intampla cum scrie acolo...nu chiar 100% dar 90% dar...acum depinde...eu zic ca nu e nimica rau sa crezi...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Horoscopul daca e sa ne gandim la ce spune despre fiecare, se refera in mod general pe fiecare zodie, oamenii sunt diferiti, fiecare invatam in viata cate ceva si fiecare avem gandirea noastra personala, nu trebuie sa ne ghidam dupa ce spune horoscopul in dragoste, cariera etc. De exemplu la sagetatori se spune ca sunt libertini, aventurieri, nu le plac relatiile serioase. Eu sunt sagetator si tocmai asta urasc: aventurile si joaca prosteasca cu sufletul omului, asa ca nu va luati dupa ce scrie acolo ca asa e 100%, repet este totul generalizat, iar oamenii sunt diferiti in functie si de cat de grea sau usoara le-a fost viata

Întrebări similare