Ca sa vada ce poate obtine de la fiecare,care ii ofera ce isi doreste,cred ca le place sa aiba de unde alege,sau depinde ce poate obtine de la fiecare,stii vb aia,una de f...i(scuze), si una de malai, cam asa ceva.
Pai nu toti.. doar pustii.cei care au trecut de 20 de ani sunt ceva mai maturi.asta sidaca au avut mai multe fete.cei pana in 18 experimenteaza apoi se opresc la una singura.
Pentru ca sunt "baieti" si nu "barbati"...Cred ca este vorba despre imaturitate. Si eu mi-am pus intrebarea asta de fffmulte ori...probabil din simpla curiozitate de cunoastere, pentru a se maturiza, si pentru a-si defini propria personalitate, propriile principii. E normal sa fim interesati de ceea ce e in jurul nostru si ne "camuflam'' usor cu diversitatea.
Deoarece ca nu sunt gata pentru ca sa staie ca una odata unii altii se intilensk cu toate odata pentru autoritate, altii ca le place altii ca vor sa se joace altii ca asa sokot ca este bine
sa sthii ca daca prietenul tau odata o sa te insheli si tu o sal ierti iti promit ca si a doua oara o sa se intimpla asa.
corina1122 întreabă: