Click pe winamp și apasă tasta "S", după apăsarea acestei taste se va dezactiva "toggle playlist shuffling".
Ai activata optiunea "Shuffle" care alege melodii aleatoriu (nu in ordinea din lista). De obicei este un buton pa care este scris "1 2 3" si are o sageata deasupra. Daca nu il gasesti, fa click-dreapta pe benzile de egalizator, alege Options si cauta in lista "Shuffle". Click pe optiune si se dezactiveaza.
Succes
Pentru ca e Shuffle (RANDOM) activat. Daca apesi S o sa vezi ca nu se mai intampla. Bafta
Pt ca pe langa semnele de pauza si altele arata o chestie cu 1 2 3 si o sageata de la 1 la 3. Probabil la tine este activata aceea chestie. Dezactiveaz-o si ai terminat. Succes:*... Fundyy?
Salut! Cred ca o sa mearga daca faci asta.Acolo unde sunt acele butoane pune pauza, opreste. si celelalte langa ele sunt 2 casute dreptunghiulare pe una scrie 123 si o sagetuta si pe cealalta e un fel de carlig o sageata intoarsa.Acolo cred ca tu ai apasat pe primul cel cu 123 cu sagetuta acela este amestecare piese apasa-l din nou si o sa se opreasca cred ca asta ti sa intamplat.Bafta!