anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce cand ascult muzica in winamp zboara peste mai multe melodii (de exemplu : ascult melodia 2 si cand e gata merge direct la 222)?

Răspuns Câştigător
| Dannyjj a răspuns:

Click pe winamp și apasă tasta "S", după apăsarea acestei taste se va dezactiva "toggle playlist shuffling".

4 răspunsuri:
| filipm2001 a răspuns:

Ai activata optiunea "Shuffle" care alege melodii aleatoriu (nu in ordinea din lista). De obicei este un buton pa care este scris "1 2 3" si are o sageata deasupra. Daca nu il gasesti, fa click-dreapta pe benzile de egalizator, alege Options si cauta in lista "Shuffle". Click pe optiune si se dezactiveaza.
Succeswinking

| azkan a răspuns:

Pentru ca e Shuffle (RANDOM) activat. Daca apesi S o sa vezi ca nu se mai intampla. Bafta

| Raluciii_3242 a răspuns:

Pt ca pe langa semnele de pauza si altele arata o chestie cu 1 2 3 si o sageata de la 1 la 3. Probabil la tine este activata aceea chestie. Dezactiveaz-o si ai terminat. Succes:*... Fundyy?hee hee

| Armando16 a răspuns:

Salut! Cred ca o sa mearga daca faci asta.Acolo unde sunt acele butoane pune pauza, opreste. si celelalte langa ele sunt 2 casute dreptunghiulare pe una scrie 123 si o sagetuta si pe cealalta e un fel de carlig o sageata intoarsa.Acolo cred ca tu ai apasat pe primul cel cu 123 cu sagetuta acela este amestecare piese apasa-l din nou si o sa se opreasca cred ca asta ti sa intamplat.Bafta!