| micurutza2005 a întrebat:

De ce daca pun messul pe intrare automata nu intra numai daca scriu de fiecare data tot, degeaba setez toate sa intre automat? ce are messul.

Răspuns Câştigător
| Pinkyx a răspuns:

Inceaca sati reintalezi messulbig grin

10 răspunsuri:
| ViVi a răspuns:

Ca sa intre automat id tau fara sa il scrii de fiecare data trebuie sa bifezi Sign in automatically bifezi si iti apare numele de fiecare data cand intri fara sa il scrii :*

| micurutza2005 explică:

Mai oameni buni voi nu cititi ce am scris eu? AM SETAT AM BIFAT TOATE si nu intra sta asa nici nu intra nici nu e afara sta asa blocat sau cum sa va mai explic sta pe zambartul ala de mingiuta galbena blocat.

| micurutza2005 explică:

Le las asa bifate toate si cand vreau sa intru iar nu intra sta parca blocat si tot astept sa intre

| YLLL a răspuns:

Ca sa nu mai trebuiasca sa scrii de fiecare data idul si parola, dai pe "Remember my ID and password"
Bye, bye; x
Mimilicious;*

| YLLL a răspuns:

Adică bifezi.big grin:X

| Pinkyx a răspuns:

Start-Control Panel-Add or removing programs. il cauti si ii dai remove. Dupa accea scrii la google download yahoo emssenger si cauti ce veriune vrei si il downnloadezi:*

| Pinkyx a răspuns:

Messenger*
Scuze:*

| Pinkyx a răspuns:

Start-control panel-add or remove programs si cauti messengerul. si ii dai delete. dupa aceea il poti scoate de aici http://messenger.yahoo.com/download si sa il instalezi :*

| y8yujfuyyfvuy a răspuns:

Tghth

| paul0013 a răspuns:

Ca sa intre automat trebuie sa bifezi si remember my... stii tu