Viata are si bune si rele, noi trebuie sa ne multumim cu ce avem daca vrem sa fim cat de cat fericiti.
Folosesti un termen prea crud despre viata.Trebuia sa spui si tu de ce este viata asa grea cu probleme? Dumnezeu ne-a dat viata sa ne bucuram de ea sa ne distram cat mai bine si frumos.Depinde cum o vezi. Uni o vad frumoasa deoarece se scalda in bani, iar alti o vad urata pentru ca au necazuri, neajunsuri. Tu poti sa-ti faci viata si urata si frumoasa. Mie imi place viata nu este urata, sunt fericit ca o traiesc si am trait-o dar cu mici regrete.
Ploua, nu? Si n-ai umbrela, nu? Incearca sa gasesti umbrela si fa din asta un scop al existentei tale
Viata e frumoasa daca ti-o faci tu frumoasa.Nu trebuie sa uram viata pe care ne-a dat-o Dumnezeu sa traim.Stiu multi oameni care desi au trecut prin multe greutati afirma ca viata e frumoasa.Sunt multe lucruri pe care poti sa le faci in aceasta viata cum ar fi informarea, relaxarea, afirmarea, comunicarea.
Avem si noi momente cand e urata si cand este frumoasa...cand sun neajunsuri, stres s. a... e ft urata, dar trecem peste cu capul sus!
Nu e urata insa in anumite momente credem asta... daca acum e uarata, vor veni si vremuri mai bune. Incearca sa treci peste probleme cu capul sus, sa te gandesti la lucruri frumoase si.sa zambesti
vei vedea ca viata va fi mai frumoasa >
Asta ma intreb si eu mereu dar... viata nu e nici buna nici rea. Ea este exact asa cum ne-o facem...
Incearca si priveste necazurile ca pe niste lucruri foarte bune si sa vezi ce frumoasa va fi VIATA.
anonim_4396 întreabă:
catalin542000 întreabă: