Pe scurt... soarta
PRACTIC, cati oameni stii tu care sunt fericiti... REAL?!?
eu nu stiu pe nimeni
sora-mea a fost pentru o perioada, deosebit de scurta, cat a fost indragostita de un baiat care parea "perfect", ca apoi sa VADA ca de fapt era o jigodie imbecila
acelasi lucru e cu, castigul la loto, soarta da cu o mana si apoi ia cu 55
Nu are legatura cu faptul ca au castigat, asta e vrajeala si propaganda ca sa nu mai fugi dupa castig mare, dar ei smecherii sa fuga dupa asta, marii politicieni si altii.
Unii au sfarsit amarati sau cu altele, ca au cheltuit banii aiurea si s-au bagat in belele.
Altii pur si simplu s-au imbolnavit si soarta.
Dar ei iti dau exemple doar pe astia! Nu dau ex de alti 1000 care nu au avut nimic. Iti arata 50 doar care au patit.
Exact
Da, sunt hoti! De ce crezi ca religia indeamna la sacrificii?! Nu indeamna la viata buna si distractie, iti restrictioneaza totul la relatii ssexuale doar in scopu perpetuarii, adica sa aiba ei pe cine munci ca sa se imbogateasca ei, sa faci sclavi pentru ei.
Ca daca analizezi, ajungi la adevar, e clar cine a inventat religia si de ce.
Ptr ca daca incuraja la bine, smecherii trebuia sa ofere trai bun.
Dar ei sa aiba trai bun!
Simplul fapt că o persoană joacă la loto deja spune multe despre ea, vasta majoritate a jucătorilor de jocuri de noroc nu se descurcă în viața de zi cu zi, deci nu au cunoștințe nici măcar pentru a trăii o viață rezonabilă, ce să mai vorbim de investiții. Totul se termină când se termină banii.
Man, un frizer cu care mai povesteam, mi-o zis ca de ar castiga la lotto nu ar investi in nimic doar ar cheltui fara retineri. Gen din pl au venit, in pl sa se duca. Probabil asa gandesc astia ce castiga, una e cand sunt bani munciti si alta e cand nu ridici un deget pentru a te imbogati peste noapte. Poate au consumat droguri? Nu ai de unde sti ce tampenii au facut. Unui om de rand banul ii ia mintile, daca si multi fotbalisti cand au castigat milioane au luat-o razna? Unul cu venit de 2000-3000 lei pe luna cand se vede cu milioane de euro se crede zeu probabil Daca nu au murit au ajuns sarantoci Si eu sa castig nu cred ca m-ar interesa sa ii inmultesc sau investesc in ceva. Oricum mori intr-o zi, se poate sa mori si la ce folos? Azi esti, maine nu mai esti. Sa te bucuri de viata daca tot ai bani.
Dacă sunt fraieri proști în loc sai pună deoparte ce sa mai spun nu mai spun nimic proști ce sale faci nai ce sale faci.
Pentru ca nu au invatat cum sa gestioneze acei bani. Dupa ce au luat banii, majoritatea i-au cheltuit aiurea pe obiecte si experiente de lux. Milioanele de euro dispar foarte repede daca nu ai o activitate care sa iti genereze alte milioane.
Mai e si chestia ca multa lume nu intelege cat de scumpe sunt anumite lucruri. Din acei castigatori, cred ca aproape toti si-au luat case si masini scumpe pe care nu si le permiteau de fapt din cauza taxelor si cheltuielilor de intretinere. Degeaba ai bani pentru Vila de 500.000 de euro, daca nu iti mai raman bani sa platesti caldura in toata casa.
Da, dar multi au murit dupa ce au castigat la loto asta e nedumerirea mea, de ce au avut o astfel de soarta tocmai cand au dat de atatia bani
Banii nemunciti nu sunt apreciati! Cum vin asa se duc! Pentru oameni care nu au avut bani niciodata, banii multi devin o povara si nu stiu cum sa gestioneze astfel de situatii. Tentatiile sunt mari, nevoile multe nu stiu sa faca un balans intre astea doua si banii se duc la fel de repede cum au venit.
Danigj întreabă:
stefanst2312 întreabă: