| WarAngel a întrebat:

De ce ii este omului frica de moarte?

Răspuns Câştigător
| JustAPluviophile a răspuns:

Pentru ca omul se teme de 2 chestii: a pierde ceva si necunocut. Nimeni nu stie ce e dincolo de moarte cu adevarat si nimeni nu vrea sa piarda ce a construit/realizat.

5 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Pentru ca sufletului omului a fost creat sa traiasca vesnic, si de aceea nu ne putem obisnui cu gandul ca totul se termina la mormint.

| laurentiu442 a răspuns (pentru cristi202):

Exact dar nu de moarte îi este ci de ceea ce îi provoacă moartea de moment adică

| cristi202 a răspuns (pentru laurentiu442):

Da. Vlahuta spunea atit de frumos: "Nu de moarte imi este frica, ci de vesnicia ei."

| TFKatarina a răspuns:

Pentru ca nimeni nu stie ce inseamna de fapt moartea.Ce se intampla cu adevarat cand mori de fapt? Ti se opreste inima si ce? Unde ajungi, ce ti se intampla? Ce vezi? Ce simti?
Nu stie nimeni deoarece nimeni nu s-a intors de acolo si sa spuna.Parerea mea e sa-ti traiesti viata fara sa te gandesti la moarte, cand o sa-ti bata ceasul, vei vedea ce se intampla! Bafta! big grin

| Dumnesao a răspuns:

Mie de exemplu nu imi e frica de moarte, daca as putea as muri chiar acum(dar am o familie si probabil i-as baga in probleme atat financiare cat si psihice), dar mi-e frica de durere sau mi-e frica sa nu mor in chinuri sau dureri.

Întrebări similare