Ce poti face? e foarte simplu! intra in start->control panel->mouse->pointers -> de aici alege-ti cum vrei sa-ti apara pot fi si animale... sper ca am fost de folos funda?
Poate ai setat tu sa apara asa, intar-n start>control pannel (vezi sa fie classic view, dac nuh da-i in stanga switch to classic view) apoi click pe, mouse, in tab-ul pointers iti selectezi tu ce vrei, cum era inainte
Clepsidra inseamna "please wait the program is working in background" si apare cand deschizi unele programe foldere etc. Sau ar putea fi setat cursorul de la mouse gresit, dai click dreapta pe desktop -> personalise->Mouse pointers->pointers si aici dai use defaults, vezi sa ai la "normal select" numai sageata dai apply si ok.
Mie-mi apare asa cand se incarca. Dar daca zici ca mereu inseamna ca trebuie sa schimbi ceva.
1) cand apare poti astepta maxim 2 minute, daca nu dispare poti incerca asta: Start -> Control Panel -> [ Personalization ] ->Mouse -> schimbi in alta sageata etc ce vrei
p. s: eu am windows premium si la mine dupa Control Panel vine Mouse. la tine poate trebuie sa intri in altceva succes
nu uita sa dai save sau ok cand selectezi alta sageata
roby223 întreabă: