anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De ce imi intarzie menstruatiacrying? precizez.intotdeauna de 6 ani de cand am menstruatie intarzie cate 4-5 zile... dar acum 2 saptamani.sad mi-e frica, pot sa am ceva?

dau funda... celui mai bun raspuns, si fara ironii, va rog.

3 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Sfatul meu, este sa nu te mai stresezi sau sa te gandesti la asta ca si asta duce la intarziere sau la sa vina mai devreme. E o perioada mai stresanta pentru tine, ai examene, probleme acasa? Stresul este un motiv intemeiat sa intarzie sau sa vina mai devreme.

| Biank_8453 a răspuns:

Stai linistita, eu niciodata nu tin cont sau sa imi insemnez cand trebuie sa imi vina. cand vine, vine laughing corpul sufera modificari, nu e chiar robot sa vina la fix, nu te stresa pe seama asta...happy

| Ellie_2720 a răspuns:

Si schimbarea anotimpului poate sa fie de vina (pe langa stres si probleme). Si eu m-am speriat mai demult cand mi-a intarziat o luna (tot in perioada de schimbare de anotimp). Sfatul meu este insa sa mergi la un cabinet de planificare familiala si sa discuti cu doctorita de-acolo. In general sunt super ok si-ti explica ele tot ce trebuie sa stii despre menstruatie.