| CiprianDCY a întrebat:

De ce imi merge la low most wanted 2012? si la rezolutie de 1024x768... daca dau la low pe rezolutie de 1280x1024 75hz imi merge sacadat, daca dau la 1600x1200 75hz imi merge in poze...am procesor e5300 2.6dual core (+ overclock de 800mhz) 2gb ram, si placa video px9500gt 1024mb (+overclock de 570mb) si tot sacadat de ce?

5 răspunsuri:
| 0rlando a răspuns:

Nu te poți aștepta la un framerate decent pe rezoluții așa mari, cu o placă video slabă.
Îl poți juca fără probleme și cu o placă video sub 300 de lei, dar care are integrate tehnologiile cele mai noi.

| KodrutZ a răspuns:

Fiindca ai o flasneta de placa video, de aia. Nu il baga pe raduro in seama, eu fac overclock de cind el se incalta cu fesul si nu omoara nimic, daca e facut cu cap (par example, am un HD 4770 de prin 2009 si de atunci il tin overclockat la maxim cit imi permite Catalystul - vreo 15% memoria si 5% GPU, parca, nu am avut nici o problema). E5300 cu overclock inca ar trebui sa mai faca fata, dar ar fi cazul sa iti iei o placa video decenta, nu poti cere jocuri din 2012 unei flashnete ca aia.

| raduro1985 a răspuns:

1. Scoate Overclock-ul ca nu face decat sa omoare tot, si lasa-le sa ruleze atat cat pot ele. 2. Verifica sa nu fie infundat coolerele de la placa video. Cu overclock ul se infierbanta mai tare si daca mai ai si ceva probleme cu praful...

| CiprianDCY explică (pentru raduro1985):

Si cu overclock-ul scos tot asa merge...

| raduro1985 a răspuns:

Kodrutz, crede-ma ca nimeni nu recomanda overclockul din motive bune. MW nu e un joc foarte pretentios iar configuratia lui e mai mult decat suficienta. Eu pe laptop (Toshiba-dual core 1.7 2gb ram si placa video ATI Mobility Radeon X1400-batrana tare) imi merge MW-ul ca uns la full graphics si rezolutie de 1280 (atat duce monitorul de la laptop).
Kodrutz, poate esti tu fan ATI, eu unul pe desktop am un NVIDIA tot de 128 si merge mult mai bine decat pe laptop in rezolutii mai mari, desi desktopul e mai obosit.
Oricum, nu spun ca overclockul e de vina, ci poate fi supraincalzirea placii video.
In schimb, spun ca merita sa incerci sa faci un Update la softul placii video. Sunt sanse foarte mari sa functioneze impecabil ulterior.